Odbornici PDP neće prisustvovati sutrašnjoj sjednici SG Bijeljina

Datum:

Share post:

Odbornici PDP-a u Skupštini grada Bijeljina neće prisustvovati sutrašnjoj sjednici Skupštine grada na čijem dnevnom redu će biti inicijativa o opozivu gradonačelnika LJubiše Petrovića. Kako poručuju iz bijeljinskog PDP-a, ne žele da svojim prisustvom daju legitimitet interesnoj grupi koja na Bijeljinu gleda kao na plijen koji treba uzeti i koristiti isključivo za vlastite interese.

U PDP-u Bijeljina ističu da nema opravdanih razloga za pokretanje opoziva, a da je jedini razlog ove inicijative nezaježljivi apetit za javnim resursima interesne grupe okupljene oko SNSD-a.

– Bijeljinci su veoma dobro svjesni te činjenice, kao i da gradonačelnik Petrović časno, domaćinski i profesionalno vodi grad. Izvojevali smo veliku pobjedu za Bijeljinu 2020. godine kada je LJubiša Petrović postao gradonačelnik i tu pobjedu ćemo, zbog Bijeljine i našeg naroda, odbraniti. Uvjereni smo da Bijeljinci neće podleći pritiscima, a da će SNSD-ova interesna grupa po ko zna koji put shvatiti da je Bijeljina slobodarski grad koji ne podliježe manipulacijama i demonstracijama sile – navode u Gradskom odboru PDP Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Kvadrat stana znatno poskupio

Za samo godinu dana završeni i prodati novi stanovi u Banjaluci su po kvadratu poskupjeli za čak 1.143...

Grad Bijeljina učesnik programa Provođenje Okvira za realizaciju ciljeva održivog razvoja

Grad Bijeljina je izabran da, kao jedan od osam opština i gradova i tri kantona, učestvuje u programu...

MINISTAR BUKEJLOVIĆ: Kleveta i neovlašteno prikazivanje kažnjavaće se novčano ili zatvorom

Nacrtom zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika Republike Srpske propisana su krivična djela kleveta i neovlašteno objavljivanje...

Danas u bijeljinskoj Bolnici edukacija na više nivoa

U operacionima salama danas odvojeno rade četiri vrsna stručnjaka, dok istovremeno u konferencijskoj sali rukovodioci odjeljenja i službi...