ZELJKOVIĆ: Od naredne sezone VAR u Premijer ligi BiH – ideja o skraćenju lige na 10 timova

Datum:

Share post:

Predsjednik FSRS i FSBiH Vico Zeljković potvrdio je da će od naredne sezone na terenima Premijer lige BiH biti korištena VAR tehnologija, a podvukao je da se razmišlja o skraćenju lige.

Od naredne sezone biće implementirana VAR tehnologija, koja će sigurno poboljšati kvalitet suđenja u najelitnijem rangu BiH takmičenja, a to je potvrdio i Zeljković gostujući na Alternativnoj televiziji.

– Mi smo završili proceduru oko VAR tehnologije i od prvog kola naredne sezone ova tehnologija biće korištena na terenima u najvišem rangu BiH fudbala – rekao je predsjednik FSRS i FSBiH.

ZELJKOVIĆ: VAR u Premijer ligi BiH od početka naredne sezone!

Postoji i ideja da se liga skrati na 10 klubova.

– Ono o čemu ćemo razgovarati u narednom periodu jeste ideja da se Premijer liga skrati na 10 klubova. Smatram da bismo time još više podigli kvalitet fudbala u BiH, a imali bismo i više derbija, pa bi liga bila dosta zanimljivija. Ipak, to je sada samo neka ideja, a o tome ćemo razgovarati u narednom periodu, a vidjećemo i šta sportska javnost misli o tome – zaključio je Zeljković.

Zeljković je istakao da je dobio podršku Područnih saveza Republike Srpske za produženje mandata na mjestu predsjednika FSRS.

– Sedam Područnih saveza je saglasno za produženje mog mandata i ovim putem im se zahvaljujem na podršci. Sigurno da je to pokazatelj da smo do sada dobro radili, ali isto tako to predstavlja i odgovornost i obavezu da nastavimo u istom ritmu i još poboljšamo fudbal u Srpskoj – poručio je Zeljković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PET MAGAZIN: Kako da znate da su dve mace ostvarile jaku vezu

Povezane mačke definišu se kao par mačaka koje su uspostavile blizak odnos jedna sa drugom. Neke povezane mačke...

Ni Japan više neće da trpi Apple-ov monopol

Nakon što je Evropska komisija primorala Apple da otvori iOS za eksterne prodavnice aplikacija u EU, izgleda da...

AGRO SAVJET: Vrijeme je da posadite jagode u saksije

Ljubitelji jagoda koji nemaju bašte ili dvorišta, mogu jagode za svoje potrebe da gaje i u saksijama kao...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...