Obradović (SPS): Hitno postaviti usporivače na kritičnim dionicama u Banja Luci (foto)

Datum:

Share post:

Nakon još jedne saboraćajne nesreće koja se juče dogodila kod Rebrovačkog mosta, ispred Socijalističke partije Srpske reagovao je David Obradović, koji je apelovao na nadležno odjeljenje za saobraćaj u Gradskoj upravi u cilju postavljanja usporivača na kritičnim saobraćajnim dionicama.

“Nažalost, svjedoci smo niza tragičnih nesreća koje se ponavljaju već duži vremenski period na istoj dionici puta, kod Rebrovačkog mosta. SPS apeluje na nadležne da reaguju na ove tragične događaje kako bismo prevencijom izbjegli neželjene posljedice”, poručio je Obradović.

David Obradović, SPS Banja Luka

Iz SPS-a apeluju na nadležno odjeljenje  za saobraćaj u Gradskoj upravi Banjaluka da se hitno postave usporivači na kritičnim saobraćajnim dionicama, kako bi se tragični događaji prevenirali.

“Ovaj apel ne treba biti i nije dio nikakve političke kampanje, već je odraz čiste građanske svijesti i potrebe svih nas da budemo bezbjedni u našem gradu”, rekao je Obradović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

II Simpozijum o aritmijama od 24. do 26. maja u Bijeljini

II Simpozijum o aritmijama koga organizuje Udruženje kardiologa Republike Srpske, odžaće se 24.05.do 26.05.2024. godine u Hotelu "Drina"...

Amsterdamski hor „Slavuji“ sutra u Centru za kulturu „Semberija“ (foto)

Hor "Slavuj" poziva Bijeljince da dođu na njihov koncert koji, poslije Bihaća i Tuzle, nastupa u Bijeljini. Amsterdamski...

Duh i srce vodenice iz Priboja u Bijeljini

Dobro poznati vodeničar iz Priboja kod Lopara Anđelko Delić duh i srce svoje vodenice donio je i u...

Pojačana inspekcijska kontrola u pečenjarama

Praznična cijena prasadi ide i do 12 KM po kilogramu i to sve zbog manjka svinja na tržištu....