Obilježena prva godina rada Opštinskog odbora RSS Bratunac (foto)

Datum:

Share post:

U Bratuncu je u prisustvu velikog broja članova, simpatizera i gostiju obilježena godina postojanja i rada Opštinskog odbora Republičke stranke Srpske /RSS/, a lider ove partije Slavenko Ristić izjavio je da je RSS i u Bratuncu pokazala da su joj prioriteti jačanje institucija Republike Srpske i pružanje šanse mladima da se profesionalno ostvare i ostanu na svojim ognjištima.

– Želimo da sprovođenjem ispravnih politika, sa jasnim ciljevima, ojačamo privredu i stvorimo bolje ekonomsko okruženje. Samo ukoliko znaju da će naći posao u struci, da će moći da osnuju porodicu i da imaju pristojne plate, mladi će ostajati u opštinama i gradovima Srpske. Čini mi se da sam i kao privrednik, dajući priliku za zaposlenje mnogim vrijednim ljudima, pokazao da se može živjeti od svoga rada, a RSS će koncept odgovornosti i opredijeljenosti za opšte dobro nastaviti da širi i u budućnosti – izjavio je Ristić, koji je i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Slavenko Ristić, poslanik u NS RS i lider RSS

Predsjednik Opštinskog odbora RSS Bratunac Miljan Mičić naveo je da je Republička stranka Srpske nakon godinu dana postojanja u ovoj opštini i učestvovanja sa koalicionim partnerima u tri izborna ciklusa, započela pripremu za samostalni nastup na lokalnim izborima naredne godine.

– Izuzetno smo ponosni na činjenicu da naša stranka okuplja mlade koji do sada nisu bili politički aktivni, ali su odlučili da svoje sudbine i sudbinu naše opštine uzmu u svoje ruke. U okviru političkog djelovanja u Bratuncu insistiraćemo na jačanju malih i srednjih preduzeća koja su motor ekonomskog razvoja, kao i na tome da vratimo mlade u Bratunac, pogotovo one najbolje studente, koji moraju biti nosioci društvenih promjena – istakao je Mičić.

Nakon sastanka u prostorijama Opštinskog odbora RSS Bratunac, upriličeno je druženje za članove, simpatizere i goste, koje je bilo humanitarnog karaktera, a sva sredstva prikupljena ovim putem biće preusmjerena za pomoć dvjema socijalno ugroženim porodicama iz Bratunca.

Obilježavanju prve godine rada Opštinskog odbora, osim zvanica iz političkog, društvenog i kulturnog života, prisustvovali su članovi Predsjedništva Republičke stranke Srpske iz Bijeljine, odnosno njene centrale, kao i članovi opštinskih odbora RSS iz regije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NS RS USVOJILA ZAKLJUČKE: Poništiti sve odluke Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...