Narodna partija Srpske, Gradski odbor Bijeljina, večeras je upriličila novogodišnji koktel, povodom novogodišnjih i božićnih praznika, te ujedno proslavio i treći rođendan Narodne partije Srpske.

Tim povodom, podijeljeni su i paketići mališanima koji su imali priliku da se druže sa Deda Mrazom.

Diko Cvijetinović, predsjednik GO NPS Bijeljina, zahvalio se svim članovima Narodne partije Srpske, na istrajnosti i nesebičnoj podršci, s obzirom da su iza njih, kako kaže, tri teške godine.

„Prije tri godine kada smo osnovali Narodnu partiju Srpske, 14. decembra 2020.godine, Bijeljina je bila jedna od prvih koja je osnovala inicijativni odbor Narodne partije Srpske i prva kancelarija u Republici Srpskoj koja je otvorena i zato smo danas ovde, obilježavamo tri godine ovdje u Bijeljini i ujedno smo iskoristili priliku da našim najmladjim članovima podijelimo paketiće, a sve u susret novogodišnjim i Božićnim praznicima. Ovom prilikom još jednom želim da se zahvalim koji su vjerovali u Narodnu partiju Srpske. Mnogi su sumnjali u našu uspjeh, ali posle tri godine možemo se pohvalimo rezultatom širom Republike Srpske. Prošle godine smo prvi put učestvovali na Opštim izborima i ostvarili zapražen rezultat, postali parlamentarna stranka, osvojili tri narodna poslanika i danas imamo klub poslanika u NSRS i vodimo jednu odgovornu politiku, politiku naroda, u očuvanju običaja, tradicije srpskog naroda i naravno Republike Srpske i to ćemo nastaviti u budućnosti. Narod je prepoznao našu politiku i svakim danom se širimo širom Srpske“, rekao je Cvijetinović.

NPS danas broji oko 40 opštinskih i gradskih odbora, te nastavlja trend rasta i dalje. Cvijetinović vjeruje da će u 2024. godini, kako u Bijeljini,  tako i u Republici Srpskoj, NPS ostvariti zapražen rezultat, te da će biti jedan od vodećih faktora u odlučivanju.

Helena Stojić, predsjednik Aktiva žena Bijeljina, istakla je da je ovo veliki dan za za Narodnu partiju Srpske, koja ujedno obilježava i treći rođendan. Naredna godina im je puna nade, kako kaže, te očekuju velike korake i rezultate.

„Nama je izuzetno drago da je večeras preko stotinu mališana imalo priliku da razgovara sa Deda Mrazom i da dobiju novogodišnji paketić. Za nas ujedno ovo je jedan veliki dan kada obilježavamo i tri godine postojanja Narodne partije Srpske. Između ostalog, želimo da sa našim Gradskim odborom ovaj dan i obilježimo. Naredna godina nam je puna nade i očekujemo jedne velike korake i velike rezultate u tom pogledu, ali ima još vremena i za planove i za realizaciju. Zaista se nadam i očekujem da će u narednoj 2024. godini biti veća zastupljenost žena na političkom prostoru Bijeljine. Takođe, da će ih biti više na mjestu gdje se donose važne odluke, a koje su izuzetno bitne za razvoj i za ekspanziju žene i njihovih potreba“, rekla je Stojić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име