Novi državni rekord ekipe Streljačkog kluba „TRB“ Bijeljina

Datum:

Share post:

Članovi Streljačkog kluba  „TRB“ iz Bijeljine, nastavljaju sa odličnim nastupima, ovaj put u olimpijskoj dvorani „Zetra“ u Sarajevu, gdje je održano 2. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U juniorskoj konkureciji, ekipa u sastavu Sofija Rakić, Marija Trifković i Ana Perić, ubjedljivno je osvojila prvo mjesto, postavivši novi rekord Bosne i Hercegovine.

U pojedinačnom plasmanu, prvo mjesto je osvojila Sofija Rakić, drugo mjesto Marija Trifković, a četvrto mjesto Ana Perić. Uspjeh je još veći, uzimajući u obzir da su sve naše takmičarke 2008 godište, odnosno da su još pionirke.

U seniorskoj konkurenciji, ekipa streljačkog kluba „TRB“ zauzela je drugo mjesto. U pojedinačnom plasmanu, Sofija Rakić je zauzela drugo mjesto, a Marija Trifković treće mjesto.

Dobri rezultati streljačkog kluba „TRB“, su rezultat predanog rada i vrijednog treniranja naših takmičara, te odličan pokazatelj dobre forme pred seniorsko i juniorsko  državno prvenstvo koji su na programu 19 i 26.03.2023. godine.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Radnik ne posustaje – savladana i Omarska

Lider fudbalskog  šampionata Republike srpske Radnik iz Bijeljine, ne popušta. Večeras su na svom terenu lako porazili poslednjeplasiranu...

Zvezda pobijedila Partizan i plasirala se u finale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastali su se u polufinalu Kupa Srbije, meč je odigran na stadionu Rajko...

BIJELJINA: ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ u finalu Kupa BiH

ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ iz Bijeljine pobjedom u Mostaru izborio je plasman u finale Kupa BiH za žene u...

U Banjaluci osnovan Nezavisni pokret “Svojim putem“ – Igor Radojičić

Cilj pokreta je,, ističe Radojičić u izjavi BN TV, ponuditi alternativu političkoj sceni Republike Srpske.  „Bićemo da ponudimo alternativu...