Nijedan zahtjev/pritužba RIK-u od strane gradonačelnika Bijeljine nije prihvaćen kao osnovan (foto)

Datum:

Share post:

Od 85 političkih subjekata koji uĉestvuju u postupku opoziva gradonačelnika jedini koji ima prigovore/pritužbe/žalbe na rad Komisije za sprovođenje opoziva je SDS,.

Republička izborna komisija i dalje svojim odlukama potvrđuje: Nema nepravilnosti u radu Komisije za sprovođenje opoziva gradonačelnika Grada Bijeljina.

Prof. dr Dijana Savić Božić je potvrdila za medije da je jedini Politički subjekt, od svih 85, koji prigovora na rad Komisije za opoziv gradonačelnika grada Bijeljine, Srpska demokratska stranka.

Što se tiče zakonske obaveze gradonačelnika za pružanje materijalne, tehničke i finansijske podrske, predsjednica Komisije je potvrdila da je podrska od strane gradonacelnika potpuno izostala, ali ono što nije izostalo su nebrojani zahtjevi gradonacelnika upućeni Republičkoj izbornoj komisiji za nadzor nad radom Komisije za sprovođenje opoziva.

Dalje naglašava da ni jedan zahtjev/pritužba RIK-u od strane gradonačelnika nije prihvaćen kao osnovan, nego je nakon provedenog nadzora od strane RIK-a utvrđeno da Komisija za sprovođenje opoziva gradonačelnika Grada Bijeljina postupak opoziva sprovodi u skladu sa zakonskim i podzakonskim propisima, te da nije utvrđena niti jedna nepravilnost u radu Komisije.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

LJUBIŠA PETROVIĆ: Vlast na Bijeljinu gleda samo kao plijen

- Dok su drugi zaduživali ovaj grad i sa nasleđenim dugom od 39 miliona KM, a za ove...

RSS: Delegacija Tasosa posjetila Bijeljinu na poziv turizmologa Jasne Pazarac Savić (foto)

Saopštenje za javnost Republičke stranke Srpske prenosimo u cjelosti: Članica upravnog odbora Turističke organizacije /TO/ grada Bijeljina Jasna Pazarac...

Putinova inauguracija 7. maja

Inauguracija predsjednika Rusije Vladimira Putina biće održana 7. maja, izjavio je predsjedavajući Odbora za ustavno zakonodavstvo i državnost...

VIŠNJIĆ DJELOM SABIRAO ROD: U Ugljeviku svetkovina u čast Filipa Višnjića (foto)

I imenom, i djelom, i riječju, i pesmom, i divnim zvukovima gusala u njegovim rukama, i ljubavlju prema...