Nešković i Kojadinović na otvaranju Hotela „Viktoria Interpark“ u Ofenbahu (foto)

Datum:

Share post:

Liliana Gras i Nikolai Petrov, bugarski državljani koji žive i rade u NJemačkoj, danas u otvorili novosagrađeni hotel „Viktoria Interpark“ /Victoria Interpark/ u gradu Ofenbah an der Kejh.

Svečanosti povodom otvaranja hotela je, kao predstavnik opštine Lopare, prisustvovao i Želimir Nešković, delegat iz Kluba Srba u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH.

On je izrazio veliko zadovoljstvo što je pozvan na pomenuti događaj, jer su vlasnici novootvorenog ugostiteljskog objekta veliki prijatelji opštine Lopare.

„Liliana Gras i Nikolai Petrov su nekoliko puta pomogli našu lokalnu zajednicu, bili su i gosti za Dan opštine i krsnu slavu Đurđevdan, a posebno sam radostan što je hotel projektovao veliki prijatelj opštine Lopare Miroslav Kojadinović, koji je doktor arhitektonskih nauka“ naveo je Nešković.

Miroslav Kojadinović je, u svojoj izjavi novinarima, rekao da je kompletan projekat izgradnje hotela ispratio od početka radova do predaje na upotrebu, te da je za njega izradio projekat i arhitektonsko rješenje.

„Objekat se uklapa u sve standarde u građevinarstvu NJemačke, ima puno staklenih površina i energetski je veoma efikasan“, naveo je Kojadinović.

Aksel Vasil, gradonačelnik grada Ofenbah an der Kejh je izrazio zadovoljstvo što su završeni radovi i što je hotel danas otvoren, jer se time podižu ukupni kapaciteti turističke ponude grada.

On se osvrnuo i na probleme koji su prtili izgradnju pomenutog objekta koji je započet u doba pojave korona virusa i istakao da je veoma značajno za grad da su vlasnici istrajali u svojoj namjeri.

Liliana Gras, vlasnica hotela kaže da je jako srećna, da je njeno srce puno jer se njen san napokon ostvario.

„Posle velikih napora, uloženog rada i ljubavi u njegovu izgradnju, uz nesebičnu podršku Miroslava Kojadinovića, doživjeli smo dan otvaranja hotela“, istakla je Grasova.

Ona je izrazila zadovoljstvo što je, pored mnogo zvanica koje su prisustvovale otvaranju, tu bio i Želimir Nešković, koji je predstavljao opštinu Lopare, te da se nada budućoj saradnji i možda nekim projektima u toj lokalnoj zajednici.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...