Nešković i Kojadinović na otvaranju Hotela „Viktoria Interpark“ u Ofenbahu (foto)

Datum:

Share post:

Liliana Gras i Nikolai Petrov, bugarski državljani koji žive i rade u NJemačkoj, danas u otvorili novosagrađeni hotel „Viktoria Interpark“ /Victoria Interpark/ u gradu Ofenbah an der Kejh.

Svečanosti povodom otvaranja hotela je, kao predstavnik opštine Lopare, prisustvovao i Želimir Nešković, delegat iz Kluba Srba u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH.

On je izrazio veliko zadovoljstvo što je pozvan na pomenuti događaj, jer su vlasnici novootvorenog ugostiteljskog objekta veliki prijatelji opštine Lopare.

„Liliana Gras i Nikolai Petrov su nekoliko puta pomogli našu lokalnu zajednicu, bili su i gosti za Dan opštine i krsnu slavu Đurđevdan, a posebno sam radostan što je hotel projektovao veliki prijatelj opštine Lopare Miroslav Kojadinović, koji je doktor arhitektonskih nauka“ naveo je Nešković.

Miroslav Kojadinović je, u svojoj izjavi novinarima, rekao da je kompletan projekat izgradnje hotela ispratio od početka radova do predaje na upotrebu, te da je za njega izradio projekat i arhitektonsko rješenje.

„Objekat se uklapa u sve standarde u građevinarstvu NJemačke, ima puno staklenih površina i energetski je veoma efikasan“, naveo je Kojadinović.

Aksel Vasil, gradonačelnik grada Ofenbah an der Kejh je izrazio zadovoljstvo što su završeni radovi i što je hotel danas otvoren, jer se time podižu ukupni kapaciteti turističke ponude grada.

On se osvrnuo i na probleme koji su prtili izgradnju pomenutog objekta koji je započet u doba pojave korona virusa i istakao da je veoma značajno za grad da su vlasnici istrajali u svojoj namjeri.

Liliana Gras, vlasnica hotela kaže da je jako srećna, da je njeno srce puno jer se njen san napokon ostvario.

„Posle velikih napora, uloženog rada i ljubavi u njegovu izgradnju, uz nesebičnu podršku Miroslava Kojadinovića, doživjeli smo dan otvaranja hotela“, istakla je Grasova.

Ona je izrazila zadovoljstvo što je, pored mnogo zvanica koje su prisustvovale otvaranju, tu bio i Želimir Nešković, koji je predstavljao opštinu Lopare, te da se nada budućoj saradnji i možda nekim projektima u toj lokalnoj zajednici.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RAZVOJNA AGENCIJA BIJELJINA: Za podsticaj razvoja privrede planirano 400.000 KM

Razvojna agencija Bijeljine plasiraće u toku godine 400.000 KM za podsticaj razvoja privrede, navedeno je u programu rada...

BIJELJINA: Sve spremno za veliko hirurško druženje u Bolnici „Sveti Vračevi“

Sve je spremno za veliko hirurško druženje u Bolnici "Sveti Vračevi" U petak, 31.03.2023. U godini JZU Bolnica "Sveti...

VODOSNABDIJEVANJE ZA SVA SEMBERSKA SELA – KUCNUO JE ČAS

GEOTERMALNI IZVORI - BOGATSTVO BIJELJINE - VRIJEME JE DA BOGATSTVO ISKORISTIMO VODOSNABDIJEVANJE ZA SVA SEMBERSKA SELA - KUCNUO JE...

BOLNICA BIJELJINA: BEZ LISTI ČEKANJA KOD KARDIOLOGA (video)

Kardiolozi bijeljinske bolnice dobrovoljno su donijeli odluku da tokom ove sedmice, bez finansijske nadoknade, rade duple smjene kako...