NEŠIĆ: Srpska potvrdila da je najfunkcionalniji dio BiH

Datum:

Share post:

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić ocijenio je da je Republika Srpska formiranjem svih institucija na vrijeme potvrdila da je najfunkcionalniji dio BiH.
– Republika Srpska jedina može da funkcioniše i ispoštuje sve zakonima predviđene rokove, što potvrđuje i brzo formiranje Vlade – rekao je Nešić Srni.

On je naveo da bi Vlada Republike Srpske, koja je formirana juče, bila i ranije formirana da se nije čekalo konstituisanje Vijeća naroda.

– Drago mi je što je Vlada ovako brzo formirana, što skupštinska većina funkcioniše i što su izabrani svi predstavnici Narodne skupštine Republike Srpske – rekao je Nešić.

Nešić je rekao da ovu vladu čekaju veliki izazovi u narednoj godini, ali da je uvjeren da je premijer Republike Srpske Radovan Višković, zajedno sa ministrima, spreman da se uhvati u koštac sa svim izazovima.

– Naredna godina neće biti laka nikome, ali očekujem funkcionalnu Vladu i očekuje da se uhvate u koštac sa problemima koji nas čekaju – poručio je Nešić.

TESTNA REKLAMA

Poslanici Narodne skupštine Republike Srpske izabrali su juče novi saziv Vlade Republike Srpske, koju će predvoditi Radovan Višković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtrs.rs/srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Danas je Sveti Sava, školska slava

Savindan se obeležava u čast prvog srpskog arhiepiskopa, prosvetitelja i tvorca zakonodavstva. Sveti Sava se smatra začetnikom srpske...

Ako imate Samsung Galaxy telefon ažurirajte Galaxy Store

​Istraživači kompanije NCC Group, koja se bavi sajber bezbjednošću, otkrili su ranjivosti u Galaxy Store aplikaciji, koja je...

AGRO SAVJET: Plodored u povrtarskoj proizvodnji

Plodored je organizovano smenjivanje povrtarskih usjeva na istoj parceli u toku određenog broja godina, obično 3 do 7...

SERVISNE INFORMACIJE za 27. januar: Prekidi u snabdijevanju električnom energijom

Prema najavama iz „Elektro-Bijeljina“ a.d. Bijeljina, planirana isključenja za danas su: korisnici koji se napajaju električnom energijom sa trafostanice...