NEŠIĆ, DNS: Uz realan plan prosječna plata od 2000 KM nije bajka, a DNS ima takav plan

Datum:

Share post:

„Ekonomski program DNS je program opstanka, razvoja i normalnog života – to je Treći put kojim idemo i najveći patriotizam danas. Da stvorimo uslove da nam djeca ostaju ovde i da nam se unuci rađaju u perspektivnijoj i boljoj Republici Srpskoj“, poručio je predsjednik DNS i kandidat za člana Predsjedništva BiH, Nenad Nešić.

Nešić je poručio da normalni uslovi života za mlade znače da imaju posao i krov nad glavom. „Zato je naš plan da se u najkraćem roku izgradi 1000 stanova za mlade bračne parove i da se kroz investicije i drugačiju poresku politiku otvori 10000 novih radnih mjesta“, istakao je predsjednik DNS. Po njegovim riječima svaki privrednik koji zaposli 30 novih radnika biće oslobođen poreza.

„Pametno ulaganje u infrastrukturu, veze sa Srbijom i saradnja kroz Otvoreni Balkan donijeće dodatnu korist našoj privredi, a primjenom mjera koje predlaže DNS prosječna plata u naredne četiri godine može dostići visinu od 2000KM, a prosječna penzija 1000KM. To nisu nikakve bajke već realne mogućnosti u zemlji prirodnih bogatstava i vrijednih ljudi. Potrebna je samo politička volja i dobar plan, a DNS ima i jedno i drugo.“, poručio je Nešić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

TESTNA REKLAMA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Borba za Petrovića u Bijeljini biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE

Zbijanje redova oko gradonačelnika Bijeljine: Borba za Petrovića biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE Skupštinska većina u Bijeljini, predvođena SNSD,...

VUČIĆ: Srbija mora da ide u pregovore o KiM inače će da bude zgažena

Srbija mora da ide u pregovore i razgovore o Kosovu i Metohiji inače će da bude zgažena, upozorio...

Gradonačelnik Bijeljine demantuje navode posljednjih pisanja i preformulacije revizorskih izvještaja

Povodom dijelova Izvještaja interne revizije o reviziji izvršenja budžeta Grada Bijeljina u 2022. godini a koji su se...

Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj, a rodom je iz naših krajeva! (foto)

RAD, DISCIPLINA I EDUKACIJA VAS UVEK DOVEDU NA TRON! Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj,...