Jelena poručila: Naša osveta biće zakon i pravda

Datum:

Share post:

“Rekli su mi, “Jelena, biće prljava kampanja, šta ćeš?“ a ja sam rekla „Izvolite, pucajte!“- rekla je Jelena Trivić tokom obraćanja građanima Trebinja na veličanstvenoj tribini koja je juče održana.

-Mi se boriimo za našu najveću svetinju, za našu najveću pobjedu XX vijeka, za Republiku Srpsku i za našu zastavu, pod kojom ima mjesta za sve, slobodarsku i prosperitetnu Republiku Srpsku, i vjerujte da vrijedi primiti ne neki naručeni tekst sa nekog portaloida, ja bih primila metak za ovu zastavu, to da znate- rekla je ona.

Ona je tokom govora istakla da, ako su nju podržali i Darko Babalj koji je borac, Veso Vujović koji je borac, Ljubiša Кrunić koji je borac, Branislav Borenović koji je sa 18 godina otišao u rat, Mirko Šarović koji je proganjan od strane međunarodne zajednice, Mladen Ivanić koji je zaustavio reviziju tužbe protiv Srbije, i časni i pošteni Nebojša Vukanović, kao i mnogi drugi časni i pošteni ljudi, ako su je oni podržali, nema te laži koja će je skrenuti sa puta da pobijedi za Republiku Srpsku.

-Često ponavljam da je moje ključno obećanje pobjeda nad korupcijom, i da, slomićemo reket i ovdje u Hercegovini, nije ovaj narod zaslužio domaće vlastodršce i uzurpatore koji proganjaju vlastiti narod, i ako vas pitaju ko će ga slomiti, recite Jelena Trivić- kaže ona.

Ona kaže da će zajedno sa jednom novom, čestitom Vladom Republike Srpske i Mirkom Šaroviem kao srpskim članom Predsjedništva BiH obezbijediti ono najvažnije što predstavlja srpski nacionalni interes – mir,  stabilnost, sigurnost i pobjeda nad korupcijom, te dodaje da će to biti pretpostavka za ekonomski prosperitet koji je ključan kako bi se sačuvao život u Republici Srpskoj.

-Кorupcija je uzurpirala institucije Republike Srpske i u njih ćemo vratiti zakone, i moj prijatelj Vukan je dobro rekao, naša osveta biće zakon i pravda –kaže Trivićeva.

Ona kaže kada se pobijedi korupcija, za šta postoji volja, odlučnost i spremnost, te kada se osigura politička stabilnost, dolaziće i investicije, otvaraće se fabrike i pogoni, zapošljavaće se narod, jer kako ističe, mnogo je prednosti za ekonomski razvoj cijele Republike Srpske, ali to je nemoguće dok god je na vlasi ovaj režim koji to crpi samo za sebe i sebi bliske ljude.

Ona je dodala da će, kada se pobijedi korupcija biti više sredstava i za borce, penzionere, radnike, majke, djecu.

-Tek kada iz institucija istjeramo korupciju imaćemo uslove da uvedemo neradnu nedjelju u oblastima u kojima je to moguće, da imamo topli obrok kao zasebno primanje radnika, da naši osnovci imaju besplatne udžbenke, da produžimo porodiljsko odsustvo našim majkama, omogućićemo da naši penzioneri u prvoj godini mandata rada nove Vlade imaju povećanje penzija za 10%, a borci povećanje boračkih primanja za 20% uz dodatak da se nova Vlada sa borcima dogovori iznos za borački dodatak koji je realno izvodiv kako bismo se na adkvatan način kao društvo i država odužili onima koji su stvorili Republiku Srpsku- zaključila je Trivićeva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtvbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ŠKOLA NOVINARSTVA SEMBERSKIH NOVINA: Komisija bira najbolje radove

„Semberske novine“, u saradnji sa Aktivom direktora regije Bijeljina, Lopare i Ugljevik, nastavljaju Ljetnju školu novinarstva „Semberskih novina“,...

Nacrt izbornog zakona Srpske izglasan u Narodnoj skupštini (foto)

Dva i po sata iza ponoći, poslanici Narodne skupštine Republike Srpske izglasali su Nacrt izbornog zakona Republike Srpske...

Katolici i protestanti obilježavaju Veliki petak

Katolici, protestanti, anglikanci i brojne manje crkve, Uskrs će praznovati 31. marta. Danas obilježavaju Veliki petak, dan raspeća...

Na današnji dan – 29. mart

Danas je petak, 29. mart, 89. dan 2024. Do kraja godine ima 277 dana. 1461. - U najkrvavijoj bici...