Nešić: DNS je već sad najveći pobjednik izbora

Datum:

Share post:

„Danas mi je srce puno kao ova dvorana. Danas je poslednji dan kampanje u kojoj smo istrajali na svom Trećem putu, koja je u 30 dana građanima dala sve razloge da glasaju za DNS i za Srpsku i u kojoj smo pokazali da može drugačije“, rekao je kandidat DNS-a za člana Predsjedništva BiH, Nenad Nešić u prepunoj dvorani u Banjaluci.

Nešić je istakao da su i SNSD i PDP i SDS pokušali da održe istu crno bijelu sliku ali da je DNS visoko iznad držao našu najljepšu srpsku trobojku.

„Glas za DNS je glas ZA a ne glas protiv. Glas za DNS je glas za jedinstvo a ne podjele. Sve što sam rekao ja ću garantovati u Sarajevu, gdje ću biti srpski član predsjedništva a ne DNS-ov član predsjedništva. Zato je DNS već pobjednik ovih izbora. Bez nas naredne vlasti nema a glas za DNS i što jači DNS garancija su jake, jedinstvene, stabilne i ekonomski uspješnije Republike Srpske“, rekao je Nešić ispraćen gromoglasnim aplauzom.

Kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske Radislav Jovičić rekao je građanima da se zapitaju ko se u kampanji bavio podjelama a ko je predstavio plan.

TESTNA REKLAMA

„Jedino je DNS govorio o značaju nacionalnog jedinstva u BiH jer nam je to potrebno da odbranimo Republiku Srpsku. Jedino mi smo govorili o planu za razvoj Republike Srpske i predstavljali ekonomske mjere za rast od 5% i za dostizanje prosječne plate od 1000KM, dok su se SDS, PDP i SNSD svađali. Jedino mi smo spremni da stavimo lične i stranačke interese po strani zarad Republike Srpske.“, naveo je Jovičić i rekao da je uvjeren da će to građani prepoznati.

Aleksandar Glavaš, kandidat DNS-a za poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH govorio je da kao mlad čovjek razumije značaj izvjesnosti za ostanak ovdje i da jedino DNS nudi plan i izvjesnost.

„Osim mržnje jednih prema drugima ne vidim šta nam nude ni vlast ni ostatak opozicije. DNS nudi plan i nudi izvjesnost. Pozivam sve mlade ljude da izađu na izbore u nedjelju i da ne glasaju ‘ni po babu ni po stričevima’ već po savjesti, da glasaju za DNS ma šta im pričali Ovo je i naša zemlja. Ovo je zemlja moje troje djece i svakog drugog djeteta koje zaslužuje da odrasta na svome.“, poručio je Glavaš.

„Dobro veče hrabri ljudi. Kažem hrabri jer stvarno treba imati hrabrosti i ići trećim putem dok se ostali svađaju i dijele. Ići putem ekonomije, pozitivne priče i razgovora s ljudima.“, riječi su kojima je prisutne pozdravila Jelena Orašanin, kandidat DNS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Ona je istakla da je DNS izdržao sve pritiske i pokazao da je državotvorna i jaka stranka sa jasnim ciljem. „Upjeli smo! Jer znamo šta je ispred nas na ovom putu. Ispred nas su naša djeca, ispred nas su sva djeca Republike Srpske , ispred nas je Republika Srpska. Ne zaboravite to u nedjelju!“, poručila je Orašanin.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

MUSTAFA GRADAŠČEVIĆ, SDA: “Poslanici Pokreta za državu (SDP, BHZELENI, DF) IZDALI STE I PRODALI povjerenje onih ljudi koji su vam povjerili svoje glasove“

FB status kandidata SDA, u okviru Pokreta za državu na predhodnim Opštim izborima Mustafe Gradaščevića iz Bijeljine –...

Dresovi Ujedinjene Srpske hit u Kataru (foto, video)

Svjetsko prvenstvo u Kataru ovih dana je u centru pažnje čitave planete. https://youtu.be/2_xPqgpGh6M I dok fudbalska reprezentacija Srbije, na žalost...

TRIVIĆEVA IZOSTALA Borenović i Stanivuković sa odbornicima i poslanicima: Usvajamo pobjedničku taktiku za naredne izbore (foto)

Rukovodstvo PDP-a sa vidnim izostankom Jelene Trivić danas se okupilo na ručku. Sve su objavili i na društvenim...

Pred prepunom salom Centra za kulturu „Semberija“ održana Manifestacija inkluzivnog karaktera „Zajedno možemo sve. Baš sve!“ (foto)

Večeras je u Centru za kulturu Semberija pred prepunom salom organizovana manifestacija inkluzivnog karakterwa pod nazivom "Zajedno možemo...