NEŠIĆ: Đurđević u Višegradu želi da bude vječan

Datum:

Share post:

NEŠIĆ: MLADEN ĐURĐEVIĆ ŽELI DA BUDE VJEČAN

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić pozvao je opozicione partnere u Višegradu da zajedno organizuju protest protiv referendumske krađe i preduzmu sve prave radnje kako bi lopovi odgovarali za krađu, a volja naroda bila zaštićena. 

“Jasno je da Mladen Đurević želi da bude vječan, ali u Višegradu su vječne jedino Drina i na njoj ćuprija. Ljudski me čude članovi RIK-a koji brutalno ruše vladavinu prava i otimaju glasove ne bi li sačuvali Đurevića, čak i po cijenu da se sami nađu pred licem pravde. Prvo su retroaktivno promijenili Pravilnik o sprovođenju referenduma, što je potpuno nezakonito i neustavno. Promijenili su ga da bi jedini na svijetu nevažeće listiće računali kao listiće protiv opoziva. I to im je bilo malo da sačuvaju Đurevića, pa su odlučili da ponište sve glasove poštom“, objašnjava Nešić.

Lider DNS-a ističe da se u Višegradu brani vladavina prava i demokratski poredak:
“Ako danas dopustimo da nasiljem RIK-a ponište volju naroda u Višegradu, sutra će nam cijela Republika Srpska biti Višegrad. Članovi RIK-a za svoja (ne)djela zato moraju krivično odgovarati i tražimo njihovu hitnu smjenu. A Đuroviću poručujemo da dobro razmisli o Njegoševim riječima: ‘Kome snaga leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom’. Naša snaga leži u volji naroda, pravu i pravdi, i neka bude siguran da ćemo odbraniti volju naroda“, poručio je Nešić.

Dešavanja u Bijeljini
​Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PET MAGAZIN: Kako da znate da su dve mace ostvarile jaku vezu

Povezane mačke definišu se kao par mačaka koje su uspostavile blizak odnos jedna sa drugom. Neke povezane mačke...

Ni Japan više neće da trpi Apple-ov monopol

Nakon što je Evropska komisija primorala Apple da otvori iOS za eksterne prodavnice aplikacija u EU, izgleda da...

AGRO SAVJET: Vrijeme je da posadite jagode u saksije

Ljubitelji jagoda koji nemaju bašte ili dvorišta, mogu jagode za svoje potrebe da gaje i u saksijama kao...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...