NEŠIĆ: Đurđević u Višegradu želi da bude vječan

Datum:

Share post:

NEŠIĆ: MLADEN ĐURĐEVIĆ ŽELI DA BUDE VJEČAN

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić pozvao je opozicione partnere u Višegradu da zajedno organizuju protest protiv referendumske krađe i preduzmu sve prave radnje kako bi lopovi odgovarali za krađu, a volja naroda bila zaštićena. 

“Jasno je da Mladen Đurević želi da bude vječan, ali u Višegradu su vječne jedino Drina i na njoj ćuprija. Ljudski me čude članovi RIK-a koji brutalno ruše vladavinu prava i otimaju glasove ne bi li sačuvali Đurevića, čak i po cijenu da se sami nađu pred licem pravde. Prvo su retroaktivno promijenili Pravilnik o sprovođenju referenduma, što je potpuno nezakonito i neustavno. Promijenili su ga da bi jedini na svijetu nevažeće listiće računali kao listiće protiv opoziva. I to im je bilo malo da sačuvaju Đurevića, pa su odlučili da ponište sve glasove poštom“, objašnjava Nešić.

Lider DNS-a ističe da se u Višegradu brani vladavina prava i demokratski poredak:
“Ako danas dopustimo da nasiljem RIK-a ponište volju naroda u Višegradu, sutra će nam cijela Republika Srpska biti Višegrad. Članovi RIK-a za svoja (ne)djela zato moraju krivično odgovarati i tražimo njihovu hitnu smjenu. A Đuroviću poručujemo da dobro razmisli o Njegoševim riječima: ‘Kome snaga leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom’. Naša snaga leži u volji naroda, pravu i pravdi, i neka bude siguran da ćemo odbraniti volju naroda“, poručio je Nešić.

Dešavanja u Bijeljini
​Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BABALJ, SDS: Srpska bi Srbiji trebalo da bude ponos, a ne teret

"Republika Srpska bi Srbiji trebalo da bude ponos, a ne teret. Moje mišljenje je da je danas Srpska,...

UGLJEVIK: Perić i Lazić uručili novu opremu za FK „Budućnost“ iz Ravnog Polja (foto)

NOVA OPREMA ZA FK „BUDUĆNOST“ IZ RAVNOG POLjA Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić,  zajedno sa  predsjednikom  Skupštine opštine Zoranom...

ŽRK “RADNIK” IZ BIJELJINE KORAK BLIŽE TITULI

ŽRK "RADNIK"- ŽRK "BORAC" 30:29 (17:16) U derbiju kola 1.lige Republike Srpske za žene, koji je danas odigran u...

Episkop Fotije u Ugljevičkoj Obriježi: Duhovna radost Božjeg naroda

Njegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije poručio je da su post i molitva potrebni svima te da se treba...