NEŠIĆ: Đurđević u Višegradu želi da bude vječan

Datum:

Share post:

NEŠIĆ: MLADEN ĐURĐEVIĆ ŽELI DA BUDE VJEČAN

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić pozvao je opozicione partnere u Višegradu da zajedno organizuju protest protiv referendumske krađe i preduzmu sve prave radnje kako bi lopovi odgovarali za krađu, a volja naroda bila zaštićena. 

“Jasno je da Mladen Đurević želi da bude vječan, ali u Višegradu su vječne jedino Drina i na njoj ćuprija. Ljudski me čude članovi RIK-a koji brutalno ruše vladavinu prava i otimaju glasove ne bi li sačuvali Đurevića, čak i po cijenu da se sami nađu pred licem pravde. Prvo su retroaktivno promijenili Pravilnik o sprovođenju referenduma, što je potpuno nezakonito i neustavno. Promijenili su ga da bi jedini na svijetu nevažeće listiće računali kao listiće protiv opoziva. I to im je bilo malo da sačuvaju Đurevića, pa su odlučili da ponište sve glasove poštom“, objašnjava Nešić.

Lider DNS-a ističe da se u Višegradu brani vladavina prava i demokratski poredak:
“Ako danas dopustimo da nasiljem RIK-a ponište volju naroda u Višegradu, sutra će nam cijela Republika Srpska biti Višegrad. Članovi RIK-a za svoja (ne)djela zato moraju krivično odgovarati i tražimo njihovu hitnu smjenu. A Đuroviću poručujemo da dobro razmisli o Njegoševim riječima: ‘Kome snaga leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom’. Naša snaga leži u volji naroda, pravu i pravdi, i neka bude siguran da ćemo odbraniti volju naroda“, poručio je Nešić.

Dešavanja u Bijeljini
​Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Borba za Petrovića u Bijeljini biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE

Zbijanje redova oko gradonačelnika Bijeljine: Borba za Petrovića biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE Skupštinska većina u Bijeljini, predvođena SNSD,...

VUČIĆ: Srbija mora da ide u pregovore o KiM inače će da bude zgažena

Srbija mora da ide u pregovore i razgovore o Kosovu i Metohiji inače će da bude zgažena, upozorio...

Gradonačelnik Bijeljine demantuje navode posljednjih pisanja i preformulacije revizorskih izvještaja

Povodom dijelova Izvještaja interne revizije o reviziji izvršenja budžeta Grada Bijeljina u 2022. godini a koji su se...

Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj, a rodom je iz naših krajeva! (foto)

RAD, DISCIPLINA I EDUKACIJA VAS UVEK DOVEDU NA TRON! Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj,...