KONDIĆ SPS: Svjesno ili ne, skupštinska većina radi protiv Banjalučana

Datum:

Share post:

Kondić: Svjesno ili ne, skupštinska većina radi protiv Banjalučana

Grad Banjaluka već duže od 60 dana nema usvojen nacrt rebalansa budžeta i planske dokumente jer skupštinska većina predvođena SNSD-om svojim djelovanjem usmjerenim protiv gradonačelnika u suštini radi protiv građana našeg grada, izjavio je šef odborničke grupe SPS u Skupštini grada i predsjednik Gradskog odbora SPS Saša Kondić. Današnjim potezom na sjednici kolegijuma koji je prekinut zbog neslaganja skupštinske većine sa gradonačelnikom nastavlja se blokada grada Banja Luka a sigurno je da to Banjalučani nisu zaslužili, tvrdi Kondić. 
–  Zaista je nevjerovatna činjenica da skupštinska većina dovodi u pitanje funkcionisanje grada, gradskih službi, gradskog grijanja i raznih prihoda važnih za nesmetano funkcionisanje grada. Mogu da razumijem frustriranost gradonačelnikom ali zaista ne mogu da razumijem da se to manifestuje negativnim odnosom prema našim građanima i njihovim osnovnim potrebama kao i prema investitorima koji predstavljaju značajan izvor prihoda grada Banja Luka. Kao ozbiljan čovjek u politici koji je svaki dan sa svojim narodom izražavam očekivanje i optimizam da će se „osvetnici“ dozvati pameti i pustiti u skupštinske procedure sve odluke vezane za grad, njegovo funkcionisanje i naravno u korist interesa našig građana – poručio je Kondić.

Dešavanja u Bijeljini
​Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zaključci Predsjedništva PDP: Za 15 dana prijedlog za gradonačelnika Banjaluke

Predsjedništvo PDP smatra da aktuelna vlast u Republici Srpskoj i na nivou zajedničkih institucija BiH ništa ne čini...

BIJELJINA: Predivno veče u Dvorovima uz bogat kulturno-umjetnički program (foto)

U Svetosavskom domu u okviru Hrama svetog velikomučenika Prokopija u Dvorovima obilježen Međunarodni dan maternjeg jezika.Učestvovali su bivši...

Bijeljinski bend „Plan B“ – prepoznatljiv u gradu po svom muzičkom repertoaru i žurkama koje prave na privatnim slavljima (video)

Muzički sastav “Plan B” jedan je od bijeljinskih lokalnih bendova koji je postao prepoznatljiv u gradu po svom...

Uskoro saobraćajni znakovi „divljač na putu“ na svim rizičnim lokacijama u Srpskoj

Lovački savez Republike Srpske obavještava korisnike lovišta u Republici Srpskoj da će u narednom periodu biti intenzivirane aktivnosti...