KAD JE NAJTEŽE, MI SMO NAJBOLJI!

Nedeljko Ćorić predsjednik FK „Radnik“ Bijeljina uputio je iskrene čestitke fudbalerima Radnika nakon veličanstvene pobjede u Laktašima i „otvorenog puta“ povratka Radnika u Premijer ligu BIH nakon dvije godine. 

-Sve čestitke fudbalerima i stručnom štabu na jučerašnjoj pobjedi! Posebno me raduje pristup igri i odnos prema grbu našeg kluba. Ova generacija pokazala je da je dostojna ranijih šampionskih generacija Radnika koje su u Bijeljinu donosile titulu šampiona Republike Srpske, kaže Ćorić.

-Velika zahvalnost domaćinima iz Laktaša, na čelu sa mojim prijateljem Miroslavom Bojićem, predsjednikom kluba i gradonačelnikom Laktaša. Muški su se borili i dostojanstveno prihvatili poraz. Sve pohvale za njihov dosadašnji rad, za kratko vrijeme udarili su zdrave temelje i pokazali koliko je važno kada prvi čovjek grada stane uz klub. Kamo sreće da su svi gradonačelnici kao Miroslav…, nastavlja Ćorić.

-Veliku čast svojim prisustvom učinili su nam i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, kao i predsjednik FSRS i FSBiH Vico Zeljković, zaključio je predsjednik FK „Radnik“ Bijeljina Nedeljko Ćorić.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име