Narodni front u Bijeljini formirao Mjesni odbor u Patkovači (foto)

Datum:

Share post:

Nakon formiranja Gradskog odbora Narodnog fronta u Bijeljini krajem prošle godine, aktivnosti ove stranke su usmjerene na formiranje Mjesnih odbora Narodnog fronta.

Narodni front u Bijeljini formirao je Mjesni odbor u Patkovači čiji je predsjednik Ninoslav Jovašević, a potpredsjednik Rajko Malinović.

-Nastavljamo sa političkim afirmisanjem Narodnog fronta u Semberiji kroz proces širenja naše stranačke infrastrukture, odnosno formiranja Mjesnih odbora i izbora njihovih predsjednika i potpredsjednika, rekao je Mario Tomić, predsjednik Gradskog odbora Narodnog fronta u Bijeljini.

Tomić ističe da je u Patkovači održan sastanak regije te da su bili prisutni predstavnici Pučila, Golog Brda, Patkovače i Ljeskovca.

-Za predsjednika Mjesnog odbora Narodnog fronta u Patkovači je izabran Ninoslav Jovašević a za potpredsjednika Rajko Malinović čime je i zvanično formiran Mjesni odbor Narodnog fronta u Patkovači, kažeTomić.

Narodni front u Bijeljini formirao Mjesni odbor u Vršanima (foto)

Tomić napominje da će u narednim danima biti izabrana i rukovodstva Mjesnih odbora Narodnog fronta u Pučilama, Golom Brdu i Ljeskovcu, a koji će omogućiti da se brže i kvalitetnije i u punom kapacitetu sprovodi politika Naradnog fronta na terenu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

LOPARE: Održan okrugli sto o uticaju rudarenja litijuma na životnu sredinu

U Centru za kulturu Lopare održan je okrugli sto u sklopu kampanje „Uticaji rudarenja litijuma i drugih mineralnih...

SDS i PDP: Vlast može donositi odluke i bez opozicije

SNSD i koalicioni partneri imaju većinu i mogu donositi sve odluke bez opozicije, saopšteno je iz SDS-a. Iz SDS-a...

STEVANDIĆ: „Sutra konačna odluka o izborima, opozicija od početka radila sa Šmitom“

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je da će konačna odluka o nastupu na lokalnim izborima...

DODIK: „Kukavički čin opozicije“

SNSD se odazvao pozivu na današnji sastanak, jer je zainteresovan za sudbinu Republike Srpske. Rekao je to lider SNSD...