Nakon formiranja Gradskog odbora Narodnog fronta u Bijeljini krajem prošle godine, aktivnosti ove stranke su usmjerene na formiranje Mjesnih odbora Narodnog fronta.

Narodni front u Bijeljini formirao je Mjesni odbor u Patkovači čiji je predsjednik Ninoslav Jovašević, a potpredsjednik Rajko Malinović.

-Nastavljamo sa političkim afirmisanjem Narodnog fronta u Semberiji kroz proces širenja naše stranačke infrastrukture, odnosno formiranja Mjesnih odbora i izbora njihovih predsjednika i potpredsjednika, rekao je Mario Tomić, predsjednik Gradskog odbora Narodnog fronta u Bijeljini.

Tomić ističe da je u Patkovači održan sastanak regije te da su bili prisutni predstavnici Pučila, Golog Brda, Patkovače i Ljeskovca.

-Za predsjednika Mjesnog odbora Narodnog fronta u Patkovači je izabran Ninoslav Jovašević a za potpredsjednika Rajko Malinović čime je i zvanično formiran Mjesni odbor Narodnog fronta u Patkovači, kažeTomić.

Narodni front u Bijeljini formirao Mjesni odbor u Vršanima (foto)

Tomić napominje da će u narednim danima biti izabrana i rukovodstva Mjesnih odbora Narodnog fronta u Pučilama, Golom Brdu i Ljeskovcu, a koji će omogućiti da se brže i kvalitetnije i u punom kapacitetu sprovodi politika Naradnog fronta na terenu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име