„Ne prijeti mi, vrlo sam za**ban kad se naljutim“ Stanivuković vikao za govornicom Skupštine grada (VIDEO)

Datum:

Share post:

U Skupštini grada Banjaluka juče je došlo do verbalnog okršaja između odbornika Zorana Popovića i gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Rasprava se vodila o izboru novog predsjednika Skupštine. Stanivuković je nakon izlaganja počeo da viče kako njemu niko ne može prijetiti.

 

Popović je tom prilikom pitao Stanivukovića kako će hodati nakon mandata.

– Ti ćeš meni prijetiti, kako ću ja hodati gradom. Znam ja da je ovaj posao rizičan. Vrlo sam vrlo sam za**ban kad se naljutim – rekao je Stanivuković.

Nakon replike Popovića, koji je ponovio da u Skupštini niko ne može nikoga lično da kvalifikuje i omalovažava bez dokaza, te poručio da ni Stanivukoviću, niti kome drugom želi zlo, odbornici su glasali i izabrali Ljubu Ninkovića za novog predsjednika banjalučke skupštine.

Mučnu raspravu obilježila je i jedna zanimljivost. Naime, nakon teških riječi koje su razmijenili Stanivuković i Popović, odbornik Srđan Amidžić je obojici predložio da se pomire.

– Mir, mir nije niko kriv. Ava, ava, sudija je krava – rekao je Amidžić i tako izazvao i malo smijeha u skupštinskoj sali, prenosi BL portal.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RAZVOJNA AGENCIJA BIJELJINA: Za podsticaj razvoja privrede planirano 400.000 KM

Razvojna agencija Bijeljine plasiraće u toku godine 400.000 KM za podsticaj razvoja privrede, navedeno je u programu rada...

BIJELJINA: Sve spremno za veliko hirurško druženje u Bolnici „Sveti Vračevi“

Sve je spremno za veliko hirurško druženje u Bolnici "Sveti Vračevi" U petak, 31.03.2023. U godini JZU Bolnica "Sveti...

VODOSNABDIJEVANJE ZA SVA SEMBERSKA SELA – KUCNUO JE ČAS

GEOTERMALNI IZVORI - BOGATSTVO BIJELJINE - VRIJEME JE DA BOGATSTVO ISKORISTIMO VODOSNABDIJEVANJE ZA SVA SEMBERSKA SELA - KUCNUO JE...

BOLNICA BIJELJINA: BEZ LISTI ČEKANJA KOD KARDIOLOGA (video)

Kardiolozi bijeljinske bolnice dobrovoljno su donijeli odluku da tokom ove sedmice, bez finansijske nadoknade, rade duple smjene kako...