Narodni front Jelene Trivić otvara svoju kancelariju u Bijeljini, a kao što je i najavljeno u julu mjesecu 2023. godine.

-Večeras sa odličnom ekipom u Bijeljini, koja je odlučna u namjeri da i kroz Semberiju širimo ideju Narodnog fronta, izjavila je tada Jelena Trivić.

Inicijativni sastanak, 13. juli 2023. godine

Jelena Trivić formira Narodni front i u Bijeljini

Svečano otvaranje kancelarije Gradskog odbora Narodnog fronta u Bijeljini je predviđeno za srijedu, 6. septembar 2023. godine, saznaje portal Dešavanja u Bijeljini.

Stranačke prostorije Narodnog fronta u Bijeljini se nalaze na adresi Profesora Bakajlića na broju 3.

Nosilac širenja ideje Narodnog fronta u Semberiji će biti Mario Tomić koji je i predsjednik Gradskog odbora sa saradnicima.

Mario Tomić predsjednik Narodnog fronta u Bijeljini

Mario Tomić je rođen u Bijeljini 1989. godine, a po zanimanju je diplomirani pravnik. Od 2021. godine obavlja funkciju direktora JKP “Gradsko groblje“ Bijeljina. Sin je poginulog borca Vojske Republike Srpske, oženjen je i otac dvije kćerke.

Pored Maria Tomića koji je i predsjednik Gradskog odbora okosnicu Narodnog fronta u Bijeljini će činiti i Miroslav Kulić (direktor bijeljinskog Komunalca), Milan Bujinović (odbornik u SG Bijeljina), Mlađan Zarić, Dikica Bešlić (član Glavnog odbora NF), dr Miodrag Femić (član Glavnog odbora NF), Dejan Savić, dr Branislav Ristić, bijeljinski atvokat Bane Bodirogić i dr.

Narodni front će u Skupštini Grada Bijeljina biti i parlamentarna stranka, jer će u istoj kao nezavisni odbornik djelovati Milan Bujinović koji je napustio PDP.

Do kraja kalendarske 2023. godine biće formirani svi rukovodni organi u Gradskom odboru Narodnog fronta u Bijeljini zaključno sa organizacijom i formiranjem Mesnih odbora, te usvojen Akcioni plan za naredni period djelovanja sa glavnim akcentom na Lokalne izbore 2024. godine

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име