Na Pojedinačnom prvenstvu RS za starije juniore i mlađe pionire, AK “Atletik“ iz Bijeljine osvojio devet medalja

Datum:

Share post:

Ekipa AK „Atletik“ iz Bijeljine, osvojila je 4. zlata, 1. srebro i 4. bronze na Pojedinačnom prvenstvu Republike Srpske za starije juniore i mlađe pionire.
Juče je na Sokocu održano Republičko takmičenje za mladje pionire i starije juniore, gdje su atletičari bijeljinskog „Atletika“ osvojili devet medalja u skoro svim atletskim disciplinama i ostvarili do sada najbolji rezultat za klub na zvaničnim prvenstvima.
Prvaci RS za 2022. godinu su: Lazar Pajkić – disk,Pavle Kovač – kugla,Dragan Senić – 600m i štafeta 4x100m u sastavu Ilić Pavle, Senić Dragan, Kovač Pavle i Rakić Luka. Viceprvak RS za juniore je Ema Kovač – 800m. Bronzanu medalju osvojili su Uroš Marković – stipl 3.000m, Lazar Pajkić – koplje, Luka Rakić – kugla i Uroš Marković – disk.
Fantastičan nastup imali su i Iskra Jović i Pavle Ilić na 300m sa novim ličnim rekodrima. Bravo i za Dragu Đurković koja je trčala na 1.000m.
„Ponosni smo na cijelu ekipu AK “ Atletik“ koja je juče branila boje našeg kluba! Idemo dalje u nove pobjede, naše vrijeme tek dolazi!“, poručili su iz „Atletika“.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

„Orao“ iz Bijeljine učestvovao na SEAS samitu 2024.

“Orao” a.d. je učestvovao na četvrtom izdanju Samita avijacije Jugoistočne Evrope (SEAS),  koji se održao 22. i 23....

U Bijeljini završen 7. festival srednjoškolskih predstava „Udahni kulturu“

Sinoć je u Centru za kulturu "Semberija" završen 7. Festival srednjoškolskih predstava "Udahni kulturu" predstavom "Urnebesna tragedija" u...

MLADEN PETROVIĆ: Narodni Gradonačelnik, koji troši narodni novac, na način na koji ON hoće!

Mladen Petrović, odbornik u SG Bijeljina se obratio javnosi putem svog zvaničnog FB naloga a post prenosimo u...

U prostorijama Gradske organizacije Crvenog krsta Bijeljina održano Gradsko takmičenje

Gradsko takmičenje iz pružanja prve pomoći održano je 24. aprila u prostorijama Gradske organizacije Crvenog krsta u Bijeljini. U...