MLADI SNSD BIJELJINA PRIKUPILI POMOĆ ZA POGOĐENE ZEMLJOTRESOM U TURSKOJ I SIRIJI

Datum:

Share post:

MLADI SNSD-a BIJELJINA PRIKUPILI POMOĆ ZA POGOĐENE ZEMLJOTRESOM U TURSKOJ I SIRIJI

Mladi SNSD-a Bijeljina uspješno su proveli trodnevnu akciju skupljanja pomoći za ugroženo stanovništvo Turske i Sirije, koje trpi katastrofalne posljedice razornog zemljotresa.

– Nakon apokaliptičnih slika u ovim državama, odmah smo odlučili da pokrenemo akciju prikupljanja pomoći. Naš poziv naišao je na veliko razumijevanje i saosjećajnost naših sugrađana, koji su donosili najneophodnije potrepštine – hranu, pelene, posteljine, odjeću, obuću. Prikupljena je veća količina  ovih i drugih artikala – istakao je predsjednik MSD-a Rado Bjelica.

Uz izraze saučešća turskom i sirijskom narodu zbog ogromnog broja žrtava, Bjelica je poručio da je ponosan na sugrađane, koji su i u ovoj nesvakidašnje teškoj i tragičnoj situaciji pokazali humanost i solidarnost.

– Upućujem veliku zahvalnost svima koji su se odazvali akciji, jer vjerujem da će naše malo unesrećenim građanima Sirije i Turske značiti mnogo – zaključio je Bjelica.

Pomoć iz Bijeljine danas je transportovana put Turske i Sirije i njen dolazak na odredište se očekuje u utorak ili srijedu naredne sedmice. Bjelica kaže i da će se, ukoliko bude potrebno, mladi ponovo organizovati i angažovati u akcijama prikupljanja humanitarne pomoći.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RISTO VOJVODIĆ IZ MILIĆA – glavna spona u prijateljstvu dvorovljanskog Proletera i FK “Milići“ (foto)

Risto Vojvodić je kao učenik došao u Bijeljinu 1968. godine s namjerom da završi tehničku školu koja tada...

Šta kažu u PDP i SDS o stranci Jelene Trivić?

Jelena Trivić okuplja članove Narodnog fronta. Saznajemo da će joj se pridružiti veliki broj onih sa članskim kartama...

Sto dana Vlade Srpske: Nikad brže ostavke i nikad duže prazne ministarske fotelje

Nikad brže ostavke ministara i nikad duže prazne ministarske fotelje, glavno je oblježje Vlade Republike Srpske za prvih...

AUTOPUTEVI SRPSKE: Ćorić sa predstavnicima “Kineske korporacije za puteve i mostove“ CRBC

Nedeljko Ćorić, vd direktor Autoputeva Republike Srpske sastao se danas sa predstavnicima ''Kineske korporacije za puteve i mostove“...