MLADEN KRSTAJIĆ: Mićić (ni)je imao simptome virusa korona?!

Datum:

Share post:

Nakon skupštine fudbalskog kluba „Radnik“ u vrijeme zabrane okupljanja na javnim mjestima i gradonačelnikove (ne)upućenosti u epidemiološku situaciju u gradu Bijeljina, razgovarali smo sa doskorašnjim predsjednikom Radnika, proslavljenim fudbalerom i bivšim selektorom Srbije Mladenom Krstajićem.

U telefonskom razgovoru za portal MojaBijeljina.com Mladen Krstajić govorio je otvoreno o svim dešavanjima u Radniku, gradu Bijeljini i gradonačelnikovom smišljenom karantinu i bježanju od svakodnevnih problema.

„Zakazali su skupštinu fudbalskog kluba Radnik u vrijeme kad se nisam mogao pojaviti u Bijeljini zbog epidemiološke situacije. Brže bolje, izabrali su rukodstvo Radnika, a da nisu konsultovali predstavnike UO koje su izabrali. Rezultat ishitrene skupštine i biranja fiktivnog UO su pojedinačna izjašnjavanje „izabranih“ članova UO i podnošenja ostavki na iste. Takav neprofesionalizam nije zabilježen u skorije vrijeme, a sve u režiji gradonačelnika Mićića i potrčka, zamjenika Jovića“ – rekao je Krstajić u jednom dahu i dodao:

„Mićiću nije uspio plan da za kratko vrijeme Radnik dobije novo rukovodstvo, kao što se nije snašao u ulozi šefa štaba za vanredne situacije grada Bijeljina, gdje je u više navrata pokazao da je izgubljen i da ga je vrijeme pregazilo.

Pri posjeti Dodika u Bijeljini, radovao se što nam je virus došao u Bijeljinu, tugovao što nema stoprocentno upravljanje u Radniku kao što je navikao da se za sve pita u gradu Bijeljina.

Rezultat toga, moje mišljenje, a i većine građana Bijeljine, da je izmislio kontakt sa zaraženim od virusa korana i pobjegao u karantin. Pobjegao je u kućni karantin, a ne kao ostali građani Bijeljine koji su boravili u karantinu u fiskulturne sali.

Sakrio se u kućnom karantinu, a problemi nisu nestali. Šta dalje? Vrijeme će pokazati” – zaključio je Mladen Krstajić za portal MojaBijeljina.com

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zaključci Predsjedništva PDP: Za 15 dana prijedlog za gradonačelnika Banjaluke

Predsjedništvo PDP smatra da aktuelna vlast u Republici Srpskoj i na nivou zajedničkih institucija BiH ništa ne čini...

BIJELJINA: Predivno veče u Dvorovima uz bogat kulturno-umjetnički program (foto)

U Svetosavskom domu u okviru Hrama svetog velikomučenika Prokopija u Dvorovima obilježen Međunarodni dan maternjeg jezika.Učestvovali su bivši...

Bijeljinski bend „Plan B“ – prepoznatljiv u gradu po svom muzičkom repertoaru i žurkama koje prave na privatnim slavljima (video)

Muzički sastav “Plan B” jedan je od bijeljinskih lokalnih bendova koji je postao prepoznatljiv u gradu po svom...

Uskoro saobraćajni znakovi „divljač na putu“ na svim rizičnim lokacijama u Srpskoj

Lovački savez Republike Srpske obavještava korisnike lovišta u Republici Srpskoj da će u narednom periodu biti intenzivirane aktivnosti...