Mitrović i Blagojević u razgovoru sa građanima (foto)

Datum:

Share post:

Kandidati za poslanike u Narodnoj Skupštini Republike Srpske, Milenko Mitrović i Tatjana Blagojević koji se nalaze na zajedničkoj listi sa Ujedinjenom Srpskom, na promotivnom pultu Pokreta za Bijeljinu, ispred Narodne biblioteke u Bijeljini razgovarali su sa sugrađanima, studentima, penzionerima o svakodnevnim problemima sa kojima se susreću naši građani.

Tom prilikom su im predstavili svoja politička opredjeljenja i ciljeve koje žele ostvariti ukoliko na predstojećim izborima dobiju povjerenje građana.

               Mitrović i Blagojević, poručili su da nam je u ovom vremenu, punom izazova, potrebno jedinstvo i sabornost, jer samo složno možemo brže i lakše ostvariti sve ciljeve bitne za bolji život našoj Bijeljini, Semberiji i Republici Srpskoj.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MARKOVIĆ, PDP: Plaćanjem doprinosa sankcionisanim licima doći će u problem i fondovi u Republici Srpskoj (video)

Slaviša Marković, poslanik PDP iz Bijeljine u NS RS uzeo je aktivno učešće na Trinaestoj posebnoj sjednici NS...

HAG: Šešelju i saradnicima sude srpski sudovi

Hag doneo novu odluku o Šešelju MEHANIZAM u Hagu odlučio je da dozvoli da predsedniku SRS Vojislavu Šešelju i...

Razvojna agencija Bijeljina organizovala prvu konferenciju omladinskog preduzetništva „Preduzetni-ka razvoju Grada“ (foto, video)

Razvojna agencija Bijeljina organizovala je danas prvu konferenciju omladinskog preduzetništva "Preduzetni-ka razvoju Grada" "Da Razvojna agencija Grada daje na...

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS U NEDJELJU U BIJELJINI (foto)

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS BY BEAUTY BAR & HEDONIZAM  Za Vas smo spremili jednu divnu manifestaciju koju održavamo u...