Akcija uređenja MZ Bogdanović – “Zbog nemara Gradske uprave, moramo sami” (foto)

Datum:

Share post:

Savjet MZ Bogdanović organizovao je akciju uređenja dvorišta ispred prostorija mjesne zajednice. MZ Bogdanović se prostire od Gradskog parka prema zapadu, a graniči sa MZ „Stari grad“, „Galac“, „Vuk Karadžić“, i „Filip Višnjić“. Na ovom području danas živi oko 5000 stanovnika.

Predsjednik MZ Bogdanović Vlado Radulović rekao da je 10. aprila ove godine, poslije 17 godina izabran novi Savjet MZ koji je zatekao jedno haotično stanje.

TESTNA REKLAMA

“Mi smo polovinom jula mjeseca imali posjetu od strane gradonačelnika LJubiše Petrovića gdje smo iznjeli sve naše probleme i očekivali da će određeni dio problema biti riješen, bar onaj dio za koji nisu potrebni tenderi nego koji mogu da riješe gradske službe” – rekao je Radulović.

Dodao je da pored infrastrukturnih, postoje i brojni drugi problem koji nisu rješavani u prethodnom periodu. Ovim smo željeli da pošaljemo poruku gradonačelniku LJubiši Petroviću da mi ipak radimo u interesu građana. Nama nije jasno da se čovjek koji vodi ovaj grad ovako odnosi prema njegovoj imovini. Prostorije naše mjesne zajednice se nalaze svega 700 metara od gradske uprave, što je nedopustivo i smatramo da je sramota. Ako se ovako jedan gradonačelnik odnosi prema imovini grada, kako će se kao kandidat na izborima odnositi prema imovini Republike Srpske, ukoliko mu građani ukažu povjerenje.

U organizaciji Savjeta MZ izvršena je zamjena dotrajalih klupa i stolova, farbanje ograde te uklanjanje visokih trava i ambrozije zbog visoke koncentracije polena u vazduhu. Novčana sredstva za ovu akciju obezbjedio je Vojin Mitrović, nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske.

“Od posjete gradonačelnika do danas nismo dobili ni jednu povratnu informaciju po pitanju naših zahtjeva, pogotovo povodom zahtjeva koji se mogu ispuniti bez tendera, koje mogu da urade gradske službe” naveo je Radulović.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PREMINUO Saša Petrović ČAKI – glumačka legenda filma “Hajde da se volimo” (video)

Legendarni glumac Saša Petrović Čaki preminuo je danas u Sarajevu. Ovu tužnu informaciju potvrdio je režiser Srđan Vuletić...

Operisan Ministar odbrane BIH

Zukan Helez nedavno imenovani Ministar odbrane Bosne i Hercegovine operisan je u Sarajevu. Prema našim saznanjima nakon povrede noge, imao...

Partizan srušio Zvezdu, dramatična završnica

Košarkaši Partizana bili su bolji od Crvene zvezde 79:78 u 21. kolu Evrolige. Ekipa Željka Obradovića revanširala se vječitom...

Počela prodaja ulaznica za ŠESTO DRUŽENJE TUZLAKA (foto)

Od danas (petak, 27. januar 2023.) počela je prodaja ulaznica za šesto po redu, tradicionalno veliko druženje Tuzlaka Cijena...