Ministar poljoprivrede Boris Pašalić i pomoćnik ministra Zoran Maletić razgovarali sa v.d. direktora A.D. Grad Bijeljina Ratomirom Draganićem o održavanju sajma “Interagro 2022”.

Datum:

Share post:

Ministar poljoprivrede Boris Pašalić i pomoćnik ministra Zoran Maletić razgovarali su sa v.d. direktora A.D. Grad Bijeljina Ratomirom Draganićem o održavanju sajma “Interagro 2022”.

Jubilarni XX Međunarodni sajam poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije „Interagro 2022“ će se održati u periodu od 20. do 22. septembra 2022. godine u Bijeljini uz podršku Ministarstva poljoprivrede Republike Srpske.

Poljoprivredni sajam u Bijeljini se svrstava u grupu najznačajnijih poljoprivrednih manifestacija u BiH.

Prema planu organizacije ovogodišnjeg sajma, u tri sajamska dana posjetioci će imati priliku da vide ponudu poljoprivredne mehanizacije i alata, sjemenskog i sadnog materijala, hrane i pića, meda i proizvoda od meda, pribora za lov i ribolov, sredstava za zaštitu i uzgoj bilja, stočne hrane, mineralnih đubriva.

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: adgradbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Đokovićeve sljedeće mete i brojke koje bi ga učinile besmrtnim

Novak Đoković je najbolji igrač svih vremena i ta rečenica već sada može da se izgovori bez ikakve...

BIJELJINA: KMF Radnik MD Shop srušio lidera

U susretu dvije prvoplasirane ekipe U-19 Premijer lige BiH, grupa Sjever, u Velikoj Brijesnici domaća ekipa FK Doboj...

SANKCIJE SRPSKOJ: Šmit najavio reakciju na Dodikov potez

Stižu sankcije Srpskoj: Šmit najavio reakciju na Dodikov potez Kristijan Šmit, kojeg Republike Srpska ne priznaje za visokog predstavnika...

BIJELJINSKOJ BOLNICI „SVETI VRAČEVI“ PRIZNANJE OPŠTINE PELAGIĆEVO (foto)

Na svečanoj akademiji povodom 30 godina od osnivanja opštine Pelagićevo, JZU Bolnica “Sveti Vračevi” Bijeljina dobitnik je priznanja...