Dvoboj između Republičke stranke Srpske i SNSD se nastavio, kao što je i najavio aktuelni predsjednik Gradskog odbora SNSD Bijeljina, Miroslav Milovanović.

Nedavno je razriješen dužnosti Darko Mitrić sa mjesta rukovodioca Filijale FZO RS u Bijeljini. Istog dana,Milovanović je najavio da će biti razrješena i Ivana Stanišić sa mjesta člana UO Voda Srpske.

MILOVANOVIĆ: „Neću moći ispuniti želju Slavenku Ristiću, razriješen već Darko Mitrić, sljedeća je Ivana Stanišić“ (foto)

Milovanović je tada rekao da ne može ispuniti želje Slavena Ristića, lidera RSS, te da ne može krenuti od Voda Srpske. Ipak, i Vode Srpske su došle na red.

Kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini, Ivana Stanišić razrješena je sa mjesta člana UO Voda Srpske. Na pitanje šta se dogodilo sa datim „obećanjem“, Milovanović je odgovorio sljedeće:

„Ja nisam neozbiljan čovjek. Ja nikad ne lažem. Naravno da sam dato obećanje ispunio. Šta se to promijenilo od tada do danas da bi bilo drugačije?! Ivana Stanišić je razrješena sa mjesta člana UO Vode Srpske, a ovih dana će rješenje o razrješenju biti objavljeno u Službenom Glasniku Republike Srpske i tu se stavlja tačka na tu priču““

„I molim vas, nemojte me pitati koji je sljedeći korak, neću vam reći“, bio je jasan Milovanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име