MILIČEVIĆ (SDS): Milanovićeva posjeta dan pred Sijekovac šamar srpskom narodu

Datum:

Share post:

U Sijekovcu je zvanična vojska države Hrvatske učinila stravičan zločin nad srpskim civilima mnogo prije nego što je i došlo do oružanih sukoba u BiH, istakao je Milan Miličević, v.d. predsjednika SDS.

„Nažalost, obilježavanje stradanja u Sijekovcu ove godine se događa u svjetlu skandaloznog čina Zorana Milanovića u Derventi koji je okupio i odlikovao brigadu koja je činila ratne zločine na teritoriji Republike Srpske, a okupio ih je pod zaštitom organa MUP-a Republike Srpske. To je šamar u lice srpskom narodu“, poručio je Miličević.

On je ponovio da SDS još jednom osuđuje jučerašnji sraman čin u Derventi ali se i ograđuje od čina našeg načelnika Zorana Vidića koji se kasnije tokom jučerašnjeg dana sastao sa predsjednikom Milanovićem.

„Organi stranke će uskoro razgovarati na ovu temu a poručio bih da se takvo lično ponašanje a u ime Srpske demokratske stranke neće se nikome tolerisati“, zaključio je Miličćević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

OPŠTINA LOPARE: Na svečanoj sjednici uručena priznanja za doprinos razvoju opštine (foto)

U Loparama je, povodom Dana i krsne slave opštine - Đurđevdana održana svečana sjednica Skupštine opštine na kojoj...

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE RS: Isplaćeno preko 5 miliona KM za podsticaje

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske posredstvom Agencije za agrarna plaćanja isplatilo je danas 5.144.307 KM za...

„Sajam knjiga i cvijeća“ u Šamcu

Ovogodišnji "Sajam knjiga i cvijeća" biće održan u petak, 17. maja 2024. godine sa početkom u 10.00 časova,...

VUČKOVIĆ: Grad Bijeljina organizuje besplatan odlazak na Sajam poljoprivrede u Novi Sad

Grad Bijeljina organizuje besplatan odlazak na Sajam poljoprivrede u Novi Sad. -Gradska uprava Grada Bijeljina obavještava sve zainteresovane poljoprivredne...