MILIČEVIĆ: SDS je i danas štit Republike Srpske

Datum:

Share post:

Srpska demokratska stranka danas proslavlja svoju krsnu slavu Svete Apostole Petra i Pavla – Petrovdan i svoj 33. rođendan. Sa Republikom Srpskom rasla je i sazrijevala Srpska demokratska stranka dijeleći radosti i tuge, uspone i padove ali uvijek noseći kao svoje osnovno petrovdansko načelo – da i SDS i Srpska postoje da bi bili štit srpskom narodu i Bosni i Hercegovini, istakao je Milan Miličević, predsjednik Srpske demokratske stranke.

„Danas se Petrovdan slavi od Trebinja do Novog Grada, slave ga naši osnivači ali ga praznuju i generacije koje su rođene nakon rata koje baštine sjećanje na značaj Srpske demokratske stranke za Republiku Srpsku. Brojne čestitke koje smo dobili govore da se u Republici Srpskoj cijeni i poštuje političko zavještanje SDS-a ali i naš današnji politički rad gdje je i 33 godine kasnije SDS značajan faktor političkog života Republike Srpske“, poručio je predsjednik SDS.

„Neka živi Republika Srpska a u njoj neka se pronosi slava Srpske demokratske stranke još mnogo godina. Srećan nam bio Petrovdan, još jedan 33 u nizu jer je upravo taj datum bio presudan za stvaranje Republike Srpske. Uz Svetog Stefana, dan koji slavi Republika Srpska kao svoj rođendan, Petrovdan će zauvijek imati svoje mjesto u srpskoj istoriji”, zaključio je Miličević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VLADA SRPSKE: Tri puta povećavana plata u javnom sektoru prema sporazumu sa sindikatima

Plate zaposlenih u javnom sektoru povećane su u tri navrata nakon što su Vlada Republike Srpske, odnosno resorni...

50 godina Opel Kadetta C

Proizvođač iz Riselshajma obilježava pet decenija od lansiranja legendarnog klasika. Riječ je o Kadettu C, modelu koji se...

FK ’’Zadrugar’’ iz Crnjelova ogorčen na suđenje: Igraču slomljena noga – spriječimo nasilje u sportu (foto,video)

Teška povreda mladog igrača Zadrugara iz Donjeg Crnjelova Slobodana Jelića obilježila je meč  ovog kluba i domaćina Glasinca...

KALABUHOV: Bez rezolucije Savjeta bezbjednosti niko ne može biti visoki predstavnik

Ambasador Ruske Federacije u BiH Igor Kalabuhov poručio je da je stav Rusije da Kristijan Šmit nema mandat...