MILIČEVIĆ P(R)OZVAO STUDENTE SRPSKE: Studenti uvijek buntovna i pokretačka snaga promjena u diktatorskim sistemima – u Srpskoj SNSD studenti slušaju Vođu!?

Datum:

Share post:

Milan Miličević predsjednik SDS RS se na svom zvaničnom FB nalogu obratio studentima Srpske, te post prenosimo u cijelosti:

Studenti su u savremenoj istoriji bili uvijek ta buntovna i pokretačka snaga velikih i suštinskih promjena u diktatorskim sistemima širom svijeta.
U Republici Srpskoj na čelu studentskih organizacija, bez izuzetka, nalaze se perspektivni SNSD-ovi poletarci koji bezpogovorno slušaju i obožavaju Vođu.

Vođa je za njih Republika Srpska i sve njene institucije zajedno. Vođa je za njih i prošlost i sadašnjost i budućnost Srpske.

Na svim strateškim mjestima su „njihovi ljudi“ i sve im je potaman, a kad je tako ništa ne treba mijenjati.

Čuvari vođe od svih spoljnih i unutrašnjih neprijatelja su i najveći broj udruženja penzionera, raznih sindikata, lovačkih udruženja, raznih boračkih udruženja – na kraju krajeva on ih je i osnovao da bi ih razjedinio i stavio pod svoju kontrolu. Vođa je ugasio i mnoge nekadašnje „ljute“ opozicionare.

A gdje je akademska zajednica u Republici Srpskoj?

Nju predstavlja Akademija nauka i umjetnosti Republike Srpske na čijem je čelu opet kadar SNSD-a i bivši predsjednik RS. Sve se iz ugla vođe čini „homogenizovano“ i sve je pod kontrolom.

Međutim, Vođa je ipak vidno nervozan pa je odlučio da Zakonom o kriminalizaciji klevete i drugim represivnim metodama uplaši uglavnom unutrašnje neprijatelje jer spoljašnje ne smije, a i ne može.

Mnogo je studenata, penzionera, boraca, radnika, intelektualaca, umjetnika, pravih opozicionara koji se ne plaše ni njega ni njegove sekte ni bilo kakve represije.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske

Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske Fudbaleri Borca neće imati priliku da odbrane trofej Kupa "Dr Milan Jelić"...

Korisnici Dnevnog centra za djecu u riziku u Bijeljini organizovali priredbu povodom Dječije nedjelje (foto)

Tradicionalno, prve sedmice oktobra, djeca iz Dnevnog centra za djecu u riziku Centra za socijalni rad Bijeljina, obilježavaju...

BOSIĆ, SDS: Odbijanje Zakona o PDV je neviđen izraz bahatosti

Mladen Bosić, delegat u Domu naroda, govoreći o stavu SNSD-a i neusvajanju Zakona o podizanju limita za ulazak...

“Otaharin” iz Bijeljine obilježava Dječiju nedjelju (foto)

Udruženje građana “Otaharin” iz Bijeljine, danas je započeo obilježavanje Dječije nedjelje pod sloganom „Drugarstvo čuvajmo, ljubav njegujmo“, manifestacije...