MUP SRBIJA, MILIĆ: Ubio 7 djevojčica i jednog dječaka – imao RAZRAĐEN PLAN MASKARA

Datum:

Share post:

Načelnik policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić kaže da se počinilac zločina u osnovnoj školi na Vračaru u Beogradu Kosta Kecmanović sam predao policiji.

Nijemi smo pred ovom tragedijom. Nas kao pripadnike MUP obavezuje o realnom i činjeničnom stanju. Dana 3.5 u 8.42. pozvala nas je osoba koje se predstavilo kao Kecmanović Kosta i rekao da je pucao u više osoba u OŠ “Vladislav Ribnikar”.

Ovom prilikom je smrtno stradalo osam učenika, sedam djevojčica i jedan dječak. Pripadnici MUP su po dolasku u školu uhapsili ubicu –  rekao je Veselin Milić.

Kosta Kostadinović  je mjesec dana planirao masakr. Imao je spisak djece koju je planirao da likvidira.

– On je duži period planirao ovo. On je izabrao današnji datum zato što je učionica istorije bila blizu izlaza iz škole. U torbi je imao četiri molotovljeva koktela, iz ranca je odmah po dolasku u školu upucao čuvara. Sa vrata učionice je pucao u učiteljicu, a potom i u učenike. Nakon masakra, izlazi napolje i puca u ostale. Sam je priznao da je planirao ovo, a imamo i spisak djece koju je planirao da likvidira. Sam je radio plan ulaza u školu, izlaza i odredio je prioritetne mete. Planirao je tačno kako će koje dijete da likvidira – rekao je Milić.

– Ovakvo krivično djelo ne možemo da kvalifikujemo. Radi se o djetetu koji je uzoran đak i drug i radi se o osobi koje nema uočene mentalne probleme – dodao je Milić.

Podsjetimo u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru jutros oko 8 časova došlo je do pucnjave, a ubijeno je osmoro djece i jedan radnik obezbjeđenja. Šestoro djece i jedan nastavnik te škole su ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

STOJANOVIĆ: SNSD nije velika partija, igubili ste u Bijeljini 183:0!

Tomica Stojanović je na današnjoj sjednici NS RS kao poslanik SDS rekao da SNSD nije velika partija. Vi ste...

BRNABIĆ: Imate moju ostavku na stolu, Vučić, neće biti prelazne Vlade

Predsjednik i premijerka Srbije Aleksandar Vučić i Ana Brnabić obraćaju se javnosti iz Predsedništva. - Premijerka Ana Brnabić izjavila...

ŠMIT: Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan“

Obraćanje Šmita nakon sjednice PIK "Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan" Kristijan...

POKRET ZA BIJELJINU: Mauzer je istorijska ličnost Semberije (foto)

U Bijeljini su danas polaganjem vijenaca na spomenik komandantu Ljubiši Saviću Mauzeru obilježene 23 godine od njegovog ubistva. -Ovom...