MUP SRBIJA, MILIĆ: Ubio 7 djevojčica i jednog dječaka – imao RAZRAĐEN PLAN MASKARA

Datum:

Share post:

Načelnik policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić kaže da se počinilac zločina u osnovnoj školi na Vračaru u Beogradu Kosta Kecmanović sam predao policiji.

Nijemi smo pred ovom tragedijom. Nas kao pripadnike MUP obavezuje o realnom i činjeničnom stanju. Dana 3.5 u 8.42. pozvala nas je osoba koje se predstavilo kao Kecmanović Kosta i rekao da je pucao u više osoba u OŠ “Vladislav Ribnikar”.

Ovom prilikom je smrtno stradalo osam učenika, sedam djevojčica i jedan dječak. Pripadnici MUP su po dolasku u školu uhapsili ubicu –  rekao je Veselin Milić.

Kosta Kostadinović  je mjesec dana planirao masakr. Imao je spisak djece koju je planirao da likvidira.

– On je duži period planirao ovo. On je izabrao današnji datum zato što je učionica istorije bila blizu izlaza iz škole. U torbi je imao četiri molotovljeva koktela, iz ranca je odmah po dolasku u školu upucao čuvara. Sa vrata učionice je pucao u učiteljicu, a potom i u učenike. Nakon masakra, izlazi napolje i puca u ostale. Sam je priznao da je planirao ovo, a imamo i spisak djece koju je planirao da likvidira. Sam je radio plan ulaza u školu, izlaza i odredio je prioritetne mete. Planirao je tačno kako će koje dijete da likvidira – rekao je Milić.

– Ovakvo krivično djelo ne možemo da kvalifikujemo. Radi se o djetetu koji je uzoran đak i drug i radi se o osobi koje nema uočene mentalne probleme – dodao je Milić.

Podsjetimo u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru jutros oko 8 časova došlo je do pucnjave, a ubijeno je osmoro djece i jedan radnik obezbjeđenja. Šestoro djece i jedan nastavnik te škole su ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KK “Budućnost“ iz Bijeljine večeras protiv Jahorine u finalnoj seriji za prvaka Srpske

Bijeljinski tim izborio je finale nakon trijumfa u majstorici protiv gradskog rivala Radnika rezultatom 74:72, i na kraju...

Vučić – O’Brajanu: Suprotstavićemo se nasilju nad srpskom državom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je američkom diplomati Džejmsu O'Brajanu na jasnom stavu da Priština mora da formira...

Obilježavanje 32 godine od zločina u Dobrovoljačkoj

Služenjem parastosa u Crkvi Svetog velikomučenika u Istočnom Novom Sarajevu počelo je obilježavanje 32 godine od zločina u...

Studenti iz Šapca posjetili bijeljinsku Bolnicu

Studenti druge godine i njihovi profesori Akademije strukovnih studija Šabac, Odsek za medicinsko i poslovno tehnološke studije iz...