MILENKO MITROVIĆ: Petrović za svoj nerad krivi sve druge

Datum:

Share post:

Saopštenje za javnost potpredsjednika Skupštine Grada Bijeljina Milenka Mitrovića prenosimo u cijelosti:

Ovih dana čitamo saopštenja kako neko, navodno, siječe žice u domovima kulture u kojima nastupa Ljubiša Petrović i za to okrivljuje Koaliciju „Pokrenimo Bijeljinu“.

Pozivam građane da ni u kom slučaju ne dodiruju žice, sijalice ili se približavaju osiguračima domovima kulture i čitaonicama u Magnojeviću, Donjoj Bukovici, Kovačićima, Zagonima, Dvorovima i drugim domovima sa spiska tribina Ljubiše Petrovića koji dostavljam javnosti.

Petrović je zbog male posjećenosti tribina, došao do zaključka kako mu neko vrši opstrukcije, ali nikako da se sjeti da su on i Gradska uprava zaduženi za gazdovanje domovima kulture i da su neispravne instalacije plod njegovog nerada.

Pošto, kako je danas saopštio, sve radi sam i nema saradnika niti na koga da se osloni, nije ni čudo što tek dva sata prije početka tribine sazna kako je neki dom kulture devastiran.

Ljubiši je od domova kulture, očigledno prioritetnije da zaposli ljude na određeno vrijeme u gradskoj upravi tokom kampanje kampanje za opoziv; da mu obilaze sela, botuju po društvenim mrežama, kucaju na svaka vrata u gradu i da ih vuče ih sa sobom po tribinama kao publiku. Za to ima novca. U milionskom iznosu.

Na spisku tribina, koji dostavljam građanima je i naređenje načelnicima odjeljenja i direktorima gradskih preduzeća da natjeraju radnike, poznanike i ljude iz mjesnih zajednica, da dođu na njegove tribine.

Potpredsjednik skupštine grada Bijeljine

         Milenko Mitrović

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Kvadrat stana znatno poskupio

Za samo godinu dana završeni i prodati novi stanovi u Banjaluci su po kvadratu poskupjeli za čak 1.143...

Grad Bijeljina učesnik programa Provođenje Okvira za realizaciju ciljeva održivog razvoja

Grad Bijeljina je izabran da, kao jedan od osam opština i gradova i tri kantona, učestvuje u programu...

MINISTAR BUKEJLOVIĆ: Kleveta i neovlašteno prikazivanje kažnjavaće se novčano ili zatvorom

Nacrtom zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika Republike Srpske propisana su krivična djela kleveta i neovlašteno objavljivanje...

Danas u bijeljinskoj Bolnici edukacija na više nivoa

U operacionima salama danas odvojeno rade četiri vrsna stručnjaka, dok istovremeno u konferencijskoj sali rukovodioci odjeljenja i službi...