MILENKO MITROVIĆ: Petrović za svoj nerad krivi sve druge

Datum:

Share post:

Saopštenje za javnost potpredsjednika Skupštine Grada Bijeljina Milenka Mitrovića prenosimo u cijelosti:

Ovih dana čitamo saopštenja kako neko, navodno, siječe žice u domovima kulture u kojima nastupa Ljubiša Petrović i za to okrivljuje Koaliciju „Pokrenimo Bijeljinu“.

Pozivam građane da ni u kom slučaju ne dodiruju žice, sijalice ili se približavaju osiguračima domovima kulture i čitaonicama u Magnojeviću, Donjoj Bukovici, Kovačićima, Zagonima, Dvorovima i drugim domovima sa spiska tribina Ljubiše Petrovića koji dostavljam javnosti.

Petrović je zbog male posjećenosti tribina, došao do zaključka kako mu neko vrši opstrukcije, ali nikako da se sjeti da su on i Gradska uprava zaduženi za gazdovanje domovima kulture i da su neispravne instalacije plod njegovog nerada.

Pošto, kako je danas saopštio, sve radi sam i nema saradnika niti na koga da se osloni, nije ni čudo što tek dva sata prije početka tribine sazna kako je neki dom kulture devastiran.

Ljubiši je od domova kulture, očigledno prioritetnije da zaposli ljude na određeno vrijeme u gradskoj upravi tokom kampanje kampanje za opoziv; da mu obilaze sela, botuju po društvenim mrežama, kucaju na svaka vrata u gradu i da ih vuče ih sa sobom po tribinama kao publiku. Za to ima novca. U milionskom iznosu.

Na spisku tribina, koji dostavljam građanima je i naređenje načelnicima odjeljenja i direktorima gradskih preduzeća da natjeraju radnike, poznanike i ljude iz mjesnih zajednica, da dođu na njegove tribine.

Potpredsjednik skupštine grada Bijeljine

         Milenko Mitrović

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

TZ ŽUPANJA U BIJELJINI: Nastojimo obnoviti našu tradiciju i prenijeti je na našu djecu (foto, video)

Na 13. Međunarodnom sajmu turizma i gastrokulture u Bijeljini, izlagači su i prijatelji, gosti iz Turističke zajednice Grada...

Kreativna radionica u ugljevičkoj školi: Čvrsta veza između učenika, roditelja i učitelja

U povodu predstojećeg najvećeg hrišćanskog praznika-Vaskrsa roditelji učenika drugog razreda osnovne škole "Aleksa Šantić" iz Ugljevika održali su...

LOPARE I OVE GODINE U „RITMU EVROPE“ (foto)

U Centru za kulturu Lopare održana je audicija za najveći dječiji festival "Ritam Evrope", koji okuplja mlade talentovane...

Srpska za godinu dana „izgubila“ više manjih opština

Već više od 20 godina Republika Srpska ima negativan prirodni priraštaj, a takav trend nastavljen je i u...