MILAN STOJČINOVIĆ iz Bijeljine u trećem krugu ''ZVEZDA GRANDA'' (video)

Datum:

Share post:

Dvadesettrogodišnji Bijeljinac Milan Stojčinović je odlučio da ponovo okuša sreću u takmičenju za „Zvezde Granda“, prošao je prvi krug sa velikim brojem tastera „DA“ za prolaz, tako da Bijeljina i ove sezone ima svog predstavnika.

„Nosim veoma lijepe uspomene i druženja sa prethodnih sezona kada sam se takmičio. Odlučio sam da ponovo pokušam, da se ponovo pokažem publici, da me vide i čuju i na taj način. Četvrti put sam u takmičenju, ali pozitivna trema i dalje postoji kao kada sam prvi put izašao na tu scenu. U žiriju su ljudi koji stvarno vrijede u muzici, tako da je to jednostavno doza odgovornosti“, rekao je Milan za portal „Dešavanja u Bijeljini“.

S obzirom na veliki broj „pozitivnih tastera“, Milan je mogao da bira ko će mu biti mentor u takmičenju ove sezone i ko će se potruditi da popravi sve ono što mu nedostaje u njegovom pjevanju i nastupu. Njegov izbor je pao na Viki Miljković.

„Gledao samo njihov rad sa kandidatima prošle sezone i stvarno mi se svidio njihov pristup poslu. Što se tiče njih, ja sam prezadovoljan i vjerujem da nisam pogriješio kada je odabir mentora u pitanju. Napredak u odnosu na prvi krug je vidljiv – radimo na sitnicama, ali te sitnice mnogo znače“, kroz osmijeh rekao je za Dešavanja u Bijeljini  Milan.

TESTNA REKLAMA

Kao njegovi mentori, Viki i Taške, nemaju neke veće zamjerke na njegov način pjevanja. Kako kaže, najveći akcenat im je na emocijama u pjevanju, potrebno je da Milan unese više duše u svoje pjevanje.

Sinoć je emitovan drugi krug takmičenja za Zvezde Granda, gdje se Milan predstavio pjesmama „Hej, Jano, Jano“ Šabana Šaulića i „Jednoj ženi za sećanje dugo“ Jašaha Ahmedovskog. Nakon izvedbe dobio je četiri glasa, plasirao se u baraž i nakon toga prošao u treći krug i nastavio takmičenje.

Pogledajte kako je izgledao Milanov nastup:

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BUDI RADNIK: Sutra u Centru za kulturu predstavljanje novih igrača FK ’’Radnik’’ i najava prodaje sezonskih ulaznica

Sutra, (ponedeljak, 15.avgust 2022.)  će se u Galeeriji  Centra za kulturu „Semberija“ sa početkom u 17..00 časova održati pres...

PROMOTIVNI FILM O OPŠTINI – “Lopare majevička oaza“ (video)

Ove godine o opštini Lopare je snimljen promotivni film pod nazivom „Lopare majevička oaza“. Načelnik opštine Lopare Rado Savić...

U OBUDOVCU KOD ŠAMCA ODRŽANA TRADICIONALNA DESETA „KOTLIĆIJADA“

U Obudovcu na „Jekića jezerima“ održana je tradicionalna deseta „Kotlićijada“, gdje su u spremanju vrsnih i ukusnih kotlića...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: NEMOJTE NAM OTIMATI POBJEDU

Ekipa Zvijezde 09 odigrala je neriješeno 1:1 sa ekipom Kozare, a nakon meča vidno ljut i izrevoltiran sudijskom...