Milan Miličević načelnik Opštine Teslić i predsjednik SDS dobio je jednoglasnu podršku OO SDS u Tesliću u novoj kandidaturi i za naredni četvorogodišnji mandat na čelu Opštine Teslić

-Sad malo davne 2012. godine počela je naša borba za BOLJI Teslić. Mnogo toga smo prošli zajedno. Radili smo mnogo velikih projekata, proveli ZAJEDNO mnogo lepih i onih manje srećnih Izdržali smo pritiske, napade, ucjene i laži, ali smo ostali zajedno sa jednim ciljem – boljim, ljepšim Grad i opština po meri građana, a ne pojedinca, rekao je Milan Miličević.

-Naš put još nije završen. Ostalo je dosta dobrih ideja, projekata i želja koje treba da završimo za naš grad i opštinu. Iz tog razloga večeras sam prihvatio jednoglasan prijedlog i podršku Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke Teslić za kandidaturu za mjesto načelnika opštine Teslić, kaže Miličević.

-Uz veliko povjerenje naših sugrađana i tima ljudi koji su moja svakodnevna podrška, nastavljamo dalje mudrošću, radom koji ne zna za vrijeme, i zajedništvom za još bolji Teslić i jaku Republiku Srpsku, zaključio je Miličević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име