MILAN DAKIĆ (DEMOS) “Naravno da ćemo podržati opoziv Gradonačelnika Bijeljine!” (foto)

Datum:

Share post:

Predsjednik DEMOS Nedeljko Čubrilović rekao je da će ova stranka razmotriti i ocijeniti kako će učestvovati u realizaciji odluke da se pokrene opoziv gradonačelnika Bijeljine LJubiše Petrovića, na inicijativu Gradskog odbora SNSD Bijeljina.

Čubrilović je naglasio da je poznato da DEMOS uglavnom prati SNSD u njihovim nastojanjima.

“Vjerujem da je ta odluka ozbiljno pripremljena i da nije napamet donesena, tako da će DEMOS svoj konačan stav donijeti kada je razmotri”, rekao je Čubrilović novinarima u Bijeljini.

Predsjednik Gradskog odbora DEMOS Milan Dakić rekao je da je sinoć održana sjednica Predsjedništva Gradskog odbora Bijeljina i da su dobili te informacije od koalicionih saradnika iz SNSD.

https://www.facebook.com/102818080059612/posts/pfbid02LiHJ5JDzGxiqPn6Goonn9rU3ZSZRoU96YA4ttjSduehDj3mqvofGBLHRmM86tLvbl/?mibextid=Nif5oz

“Naravno da ćemo to podržati”, rekao je Dakić.

Predsjednik Gradskog odbora DEMOS Bijeljina izjavio je da će u toj stranci ostati dosljedni, kompaktni u budućem radu i saradnji kada je riječ o Republici Srpskoj i koaliciji.

Dakić je rekao da je Izbornoj jedinici šest i Gradskom odboru Bijeljina čast da danas budu domaćini svečanosti povodom četiri godine od osnivanja DEMOS.

“Bijeljina je bila domaćin i prvog Glavnog odbora prije četiri godine. Hvala Bogu, sad je ponovo Bijeljina domaćin, kada završavamo taj mandat od četiri godine i ulazimo u nove izbore”, izjavio je Dakić novinarima nakon sjednice Glavnog odbora DEMOS u Bijeljini.

Dakić je istakao da, kada je riječ o Izbornoj jedinici šest, imaju razloga, isto kao i DEMOS na nivou Srpske, da budu zadovoljni rezultatom na prošlim izborima.

“Ostaćemo dosljedni, kompaktni u budućem radu i saradnji kada je riječ o Republici Srpskoj, odnosu koalicije, nas i svih koalicionih partija, a tako isto kada je riječ i o BiH jer iz Bijeljine imamo našeg poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Čedomira Stojanovića”, dodao je Dakić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BANJA LUKA: Radnici koje je Stanivuković nezakonito premjestio vraćeni na svoja radna mjesta

Radnici gradske uprave Neđeljko Radulović i Jovica Vukelić vratili su se danas na svoja radna mjesta, tri mjeseca...

Najnoviji podaci: U 2023. porastao broj zaposlenih žena, pogledajte o kojoj cifri je riječ

Republički zavod za statistiku (RZS) objavio je danas da je položaj žena na tržištu rada u prošloj godini...

Bibliotekarke bijeljinske Biblioteke predstavile se stručnim temama na Stručnom skupu Društva bibliotekara RS

Drugog dana Stručnog skupa Društva bibliotekara Republike Srpske, sa stručnim temama u trećoj sesiji pod nazivom “Specijalne biblioteke...

Opština Ugljevik sa udruženjima se predstavila na 13. međunarodnom sajmu „Bijeljina-Turist 2024“

Sajam traje dva dana od 25. do 26. aprila u hotelu „Drina“ u Bijeljini. Okupio je preko 88 izlagača...