MIKO JOVIĆ: RSS će na prostoru Ugljevika biti važan politički faktor

Datum:

Share post:

– Republička stranka Srpske pojavila se kao osvježenje na političkoj sceni i zato sam odlučio da, iako bez ikakvog iskustva u politici, postanem član partije koja će na narednim lokalnim izborima u Ugljeviku postići sigurno najbolji rezultat. Lider RSS Slavenko Ristić do sada je dokazao svoju iskrenost, profesionalnost i viziju privrednog rasta i zato smatram da će uz njega i cijeli ugljevički kraj dobiti nove razvojne perspektive – kaže Miko Jović iz Donje Trnove.

Jović, koji se od 1989. godine bavi privatnim poslom i vlasnik je nekoliko uspješnih firmi, ističe da nikada nije mislio da će se zainteresovati za politički rad, ali da je njegove stavove promijenila činjenica da se pojavila stranka kojoj cilj nije lična korist, nego dobrobit lokalne zajednice.

– Pratio sam sve poteze RSS i njenih predstavnika na području Bijeljine i volio bih da isti koncept prenesemo u Ugljevik. Da okupimo prvenstveno ljude koji se nikada nisu bavili politikom, nova lica i da njihova energija i ideje budu zamajac za stvaranje novih vrijednosti u ugljevičkoj opštini – navodi Jović.

On dodaje da u Ugljeviku i okolnim mjesnim zajednicama postoje mnogi infrastrukturni i drugi problemi kojima treba pristupiti ozbiljno.

– Ne želim da ih nabrajam ili da kritukujem nekoga. Umjesto prozivki, RSS će pokazati naredne godine, kada postane značajan politički faktor u Ugljeviku, kako treba da se brine o svojoj lokalnoj zajednici – poručuje Jović.

On kaže da mu se svakoga dana javljaju mladi ljudi, inženjeri i profesionalci iz drugih struka, koji žele da pristupe Republičkoj stranci Srpske.

– Drago mi je zbog toga i siguran sam da ćemo za kratko vrijeme formirati nukleus mladih, obrazovanih i čestitih članova koji će postati jezgro Opštinskog odbora RSS u Ugljeviku. Nedavno smo formirali povjereništvo za osnivanje navedenog odbora i pozivam sve ljude sa ugljevičke opštine koji su zainteresovani da zajedno gradimo bolji životni ambijent, da mi se jave na broj telefona 065/512-944 i postanu dio RSS – rekao je Jović.

Miko Jović je preduzetnik iz Donje Trnove. Oženjen je i otac dva sina. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

„I JA ĆU SE KANDIDOVATI ZA PREDSJEDNIKA PDP“: Gensek Nenad Vuković uzvraća udarac potpredsjedniku Igoru Crnatku (foto)

Potpredsjednik PDP, Igor Crnadak, najavio je juče da će se kandidovati za predsjednika ove partije, te da će...

CRNADAK na Glavnom odboru u Bijeljini najavio da preuzima PDP u novembru!?

Potpredsjednik PDP Igor Crnadak je na sjednici Glavnog odbora PDP u Bijeljini (subota, 18. maj 2024.) najavio kandidaturu...

Izložba novinske fotografije Siniše Pašalića u Banskom dvoru

Izložba novinske fotografije fotoreportera Siniše Pašalića biće otvorena 20. maja s početkom u 19.00 časova u Malom izložbenom...

Po odluci Sabora SPC nova titula vladike Fotija biće mitropolit zvorničko-tuzlanski

Njegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije izjavio je danas da će po odluci Svetog arhijerejskog sabora njegova nova titula...