MIĆIĆ: Zabranjen rad stočne i kvantaške pijace – OTVOREN CALL-CENTAR za pomoć građanima Bijeljine

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić rekao je da je donesena odluka da stočna i kvantaška pijaca ne mogu raditi, a da rad Zelene pijace mora biti strogo kontrolisan.

Takođe, istakao je Mićić, donesena je odluka da karantin koji treba da obezbijedi lokalna zajednica bude u Domu učenika.

 
“Tamo je odvojen prostor i postoje svi uslovi”, naglasio je Mićić.  

Mićić je rekao da je od danas otvoren i Call-centar, te da svi građani koji žele da im se pomogne kada je riječ o hrani i lijekovima, mogu se obratiti za pomoć na brojeve telefona 055/233 – 154, 055/233 – 155.

“Za lica koja ne budu imala sredstava obezbijedićemo najneophodnije namirnice”, rekao je Mićić, koji je istakao da je angažovano i 30 ljudi iz Jedinice opšte namjene Civilne zaštite, te da ima 20 prijavljenih volontera koji će od danas biti na raspolaganju građanima.

Gradonačelnik Bijeljine rekao je da postoji prijedlog da se osobama starijim od 75 godina dva dana u nedjelji, od 5.00 do 8.00 časova, dozvoli da izađu u prodavnice u nabavku, te da se čeka saglasnost na taj prijedlog.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MARINKO BOŽOVIĆ (SDS): Znao sam da će sastanak sa ambasadorom Marfijem izazvati reakciju

Saopštenje za javnost Marinka Božovića, načelnika Istočne Ilidže, a povodom sastanka sa američkim ambasadorom Marfijem prenosimo u cijelosti: Znao...

Zašto je za SDS važniji američki ambasador od republičkih institucija?

Ne obazirući se što je zbog antidejtonskog djelovanja Vlada usvojila Informaciju o prekidu saradnje sa američkim i britanskim...

KOJIĆ, ZVIJEZDA 09: OČEKUJEM TVRD MEČ U LAKTAŠIMA

Nakon derbija koji je odigran u Ugljeviku protiv ekipe Krupe, Zvijezdu 09 očekuje novi derbi kola.  U srijedu se...

LOPARE: Dvadesetogodišnja borba za pomoć invalidnim licima

Udruženje paraplegičara oboljelih od dječije paralize i ostalih trajnih invaliditeta opštine Lopare već 20 godina se bori da...