MIĆIĆ: Cijenu vode u Bijeljini SMANJITI ZA 30%

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine i predsjednik SDS Semberija – Mićo Mićić, gostujući u večerašnjoj emisiji „Panorama“ na TV Arena, rekao je da su akcenat sporazuma sa SNSD-om projekti bitni za Grad Bijeljina.

„Jedan od projekata koji može da promijeni Semberiju – a mislim da ćemo to uraditi… Uradili smo kanalizaciju koja je gotovo 100 miliona KM. Nismo dobili podršku od entiteta nijednu jedinu marku, a ni od države BiH, osim što su nam jedan dio od međunarodnih donacija oslobodili PDV-a. Ali, opteretili smo cijenu vode. Želim sad da BiH, odnosno Vlada RS, pomogne nas i da smanjimo cijenu vode za 30%“, rekao je Mićić.

Kako je istakao, ovo je jedan od njegovih ciljeva, da se uradi dobra stvar za Bijeljinu – kanalizacija, stotina kilometara novih ulica i da pritom voda ne bude skupa.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

FOND PIO: Program socijalnog zbrinjavanja radnika-uplata doprinosa

Saopštenje Fond PIO RS prenosimo u cjelosti: "Na osnovu Odluke Vlade Republike Srpske broj: 04/1-012-2-113/24, od 18. januara 2024....

Zaključci Predsjedništva PDP: Za 15 dana prijedlog za gradonačelnika Banjaluke

Predsjedništvo PDP smatra da aktuelna vlast u Republici Srpskoj i na nivou zajedničkih institucija BiH ništa ne čini...

BIJELJINA: Predivno veče u Dvorovima uz bogat kulturno-umjetnički program (foto)

U Svetosavskom domu u okviru Hrama svetog velikomučenika Prokopija u Dvorovima obilježen Međunarodni dan maternjeg jezika.Učestvovali su bivši...

Bijeljinski bend „Plan B“ – prepoznatljiv u gradu po svom muzičkom repertoaru i žurkama koje prave na privatnim slavljima (video)

Muzički sastav “Plan B” jedan je od bijeljinskih lokalnih bendova koji je postao prepoznatljiv u gradu po svom...