MARKOVIĆ, predsjednik Sindikalne organizacije AD „Komunalac“: Od ovog trenutka štrajk je prekinut, izvinjavam se građanima još jednom (video)

Datum:

Share post:

Petar Marković, predsjednik Sindikalne organizacije AD Komunalac, ujedno i predsjednik štrajkačkog odbora, nakon završene Tematske sjednice istakao da je od ovog trenutka štrajk prekinut, iako faktički prestaje 25. decembra.

„Mi smo čekali ovu odluku i kad smo saznali da je odluka donošena, radnici su već na terenu i obavljaju ove svoje redovne poslove, bez štrajka. Htio bih da se izvinim svim građanima koji su pretrpili ovo što su pretrpili, mi smo morali ići ovako na ovaj način, uglavnom, odvešćemo svo smeće što je ostalo. Zahvalio bih se predsjedniku Skupštine koji nas je saslušao, koji nam je izašao u susret, kao i svim odbornicima“, rekao je Marković.

Kada je riječ o cijeni odvoza komunalnog otpada, Marković je rekao da je prosječna cijena oko 8KM, te da će povećanje od 19,26% iznositi maksimalno 2KM.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Stanje na putevima u Srpskoj za 24. februar – Pretežno mokri kolovozi

IZVJEŠTAJ O STANJU NA PUTEVIMA 24.02.2024 07:10:46 REPUBLIKA SRPSKA Saobraćaj se u Republici Srpskoj odvija nesmetano, a vozi se po...

Naređena hitna evakuacija stanovnika: Vatrogasci se bore sa požarima u Australiji

Požar u australijskoj državi Viktorija nastavio je da se širi, zbog čega su vlasti naredile hitnu evakuaciju za...

U Bijeljini rođena JEDNA BEBA

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 28 beba, od kojih 13 djevojčica i 15 dječaka. U...

Danas i sutra obilne padavine u Hercegovini

U subotu 24.02. Tokom noći i ujutru jak do olujni vetar. Vetar će tokom jutra oslabiti na severu,...