Marina Tucaković progovorila o smrti sina i borbi sa karcinomom

Datum:

Share post:

Poznati tekstopisac Marina Tucaković po prvi put je progovorila o teškoj borbi sa karcinomom.

 

Marina je otkrila kroz šta je sve prošla u borbi sa bolešću, zbog čega se nije uplašila i o čemu je razmišljala dok je bila na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu.

-Karcinom dojke, krenula voda ka plućima… Pakao sam prošla. Ali jednostavno kad sam bila smještena na onkologiji polusvjesna nekako nikakav strah nisam osjećala – kaže Marina i dodaje:

“Bilo je ono – Biće šta će biti. Izgubila sam dijete, šta može gore da mi se desi. Jel tako?”

O teškim trenucima kada je izgubila sina Marina kaže:

“Ode vam dijete na ekskurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvijek imate strah za osobe koje volite. Interesantno, ja tu noć… On je bio toliko veseo, toliko smo se smijali, nisam zaista mogla da imam loš predosjećaj. Koliko sam imala ranije iz strahova… I eto baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala.”

A onda je ispričala koliko je u tom najgorem trenutku u njenom životu uspjela da ostane dovoljno prisebna i da do kraja bude veliki profesionalac, kakvom je inače svi smatraju.

-To je bio trenutak ludila i trezvenosti. Samo sam napisala – Ja ne mogu da dođem u emisiju. Izvinite, meni je sin upravo umro. Imala sam toliko neke profesionalnosti i svjesnosti da javim da me ljudi ne čekaju – ispričala je ona.

Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Današnje CIJENE proizvoda na kvantaškoj pijaci u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Kvantaškoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 1 BIJELI LUK – VREĆA 5 kg 50,00 KM 2 CRNI LUK  3 kg 7,00 KM 3 KROMPIR...

Danas je Sveti apostol Timotej

Prema legendi u koju vjeruju svi hrišćani, osim dvanaest velikih apostola koji su poznavali Isusa i bili njegovi...

Dnevni horoskop za 5. mart

Ovan POSAO: Na ovom polju je sve u redu, ali prenosite frustracije zbog privatnih problema na kolektiv. Potrudite se da...

PET MAGAZIN: Iskazivanje ljubavi prema mački naziva se ailurofilija

Ljubitelji mačaka nazivaju se ailurofilima. Ako imate mace u svom domu, one čine važan deo vašeg života i...