Maja Tasovac: 2022. godina veoma uspješna za RSS!

Datum:

Share post:

– Predan rad i jasni politički ciljevi rezultirali su veoma uspješnom 2022. godinom, u kojoj je Republička stranka Srpske /RSS/ znatno ojačala strukturu, povećala broj članova, te osvojila direktan poslanički mandat. Ovim koktelom željeli smo da čestitamo svim stanovnicima Bijeljine i Republike Srpske predstojeće praznike i poželimo im ostvarenje svih njihovih želja i stremljenja – izjavila je predsjednica Aktiva žena RSS Maja Tasovac.

Tasovac je na večerašnjem novogodišnjem koktelu u Bijeljini, koji su organizovale dame Republičke stranke Srpske, poručila da će RSS i u 2023. godini nastaviti ozbiljan rad za unapređenje lokalne zajednice.

– Bijeljinci i Bijeljinke su prepoznali pozitivnu energiju koju je RSS unijela u politički život. U narednoj godini, nastavićemo sa još više elana i iskustva da mijenjamo stvari nabolje – navela je Tasovac.

Predsjednik RSS Mladen Petrović istakao je da je ova stranka na prvo mjesto stavila kvalitet njenih članova.

– To su prije svega dobri ljudi i domaćini, a kada tome dodamo njihove profesionalne reference i ostvarenost u društvu, dolazimo do zaključka da je u politici ipak moguće voditi se pravim vrijednostima – iskrenošću, znanjem, poštenjem… Zato je RSS izvjesno osvježenje od prvog dana osnivanja – rekao je Petrović, poželivši srećnu Novu godinu i Božić svim stanovnicima Semberije.

Osnivač RSS Slavenko Ristić  naglasio je da je uspjeh koji je postigao osvojivši poslanički mandat u NSRS, uspjeh svih članova i simpatizera ove partije, te da je svaki cilj moguće ostvariti ukoliko postoji zajedništvo.

– Zajedništvo smo odlučili da gradimo oko najvažnijih stvari za opstanak Republike Srpske, a to su jaka ekonomija i privreda, nova radna mjesta za našu djecu. Oni koji ne žele da napuste svoja ognjišta i idu u inostranstvo, zaslužuju kvalitetan život u svojim opštinama i gradovima, zaslužuju sigurnost i prosperitet. Trudiću se da, zajedno sa njima, u novoj godini ubrzam pozitivne promjene, koje su neminovne – dodao je Ristić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Biciklisti prvu etapu trke završili u Bijeljini – pobjednik biciklista iz Australije (foto)

Učesnici 18. međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka" stigli su u Bijeljinu. Biciklista iz Australije Dilan Hopkins, pobjednik je prve etape...

OSTOJIĆ, BO RS: Nismo genocidan narod – Svekoliki srpski narod protiv onoga što nam se pokušava staviti kao etiketa

Radan Ostojić, predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske, izrazio je zahvalnost velikom broju građana Srpske što su se odazvali...

DODIK: Ne želimo da živimo s vama koji hoćete da kažete da je srpski narod genocidan

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, poručio je sa Trga Krajine u Banjaluci da se u Srebrenici jula 1995....

ANA BRNABIĆ: Srbija će biti uz Srpsku dok je sveta i vjeka!

Važno je da se držimo zajedno i da smo u našem nacionalnom biću jedno, rekla je Ana Brnabić,...