epa11274879 Novak Djokovic of Serbia in action during his quarter final match against Alex De Minaur of Australia at the ATP Monte Carlo Masters tennis tournament in Roquebrune Cap Martin, France, 12 April 2024. EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Najbolji teniser svijeta, Novak Đoković plasirao se u polufinale Mastersa u Monte Karlu.

Australijanac je još jedan Đokovićev “dužnik” jer ga je početkom godine savladao na Junajted kupu. Tako je Nole na najbolji mogući način uspio da mu se revanšira.

Dosta borbe smo vidjeli u prvom setu. Sve je počeo sa dvije brejk lopte De Minora, koje je Nole spasio. Naredni gem je donio dvije brejk lopte za Noleta, koje srpski teniser nije iskoristio iako je bio veoma blizu.

Nastavak seta je donio igru gem za gem. U pojedinim trenucima je mirisalo da teniseri mogu da uzmu servis protivniku, a najbliži je bio Nole koji je propustio i set loptu u jednom trenutku. Brejk smo napokon vidjeli u 12 gemu i to u režiji srpskog tenisera koji je poveo sa 1:0 u setovima (7:5).

U drugom setu smo vidjeli pravu reviju brejkova. Oba tenisera su imala problema sa uslovima za igru pa je bilo dosta uspona i padova tokom cijelog seta. Ipak u svemu se bolje snašao Nole koji je ovaj set dobio s 6:4 i tako se plasirao u polufinale.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име