Loparski zdravstveni radnici vakcinisani u Loznici

Datum:

Share post:

Trinaest zdravstvenih radnika Doma zdravlja Lopare danas je vakcinisano protiv virusa korona u Opštoj bolnici “Loznica”, rekao je direktor loparske zdravstvene ustanove Želimir Nešković.
 
On je naveo da je ovo  prva grupa zdravstvenih radnika koja se dobrovoljno prijavila za imunizaciju protiv virusa korona.


 
Nešković je zahvalio Vladi Srbije koja je omogućila vakcinisanje zdravstvenih radnika iz Srpske.
 
“U narednom periodu Dom zdravlja Lopare planira da sve zaposlene vakciniše protiv korona virusa i oni će biti  raspoređeni u više grupa”, najavio je Nešković.
 
Nešković je ocjenio stabilnom epidemiološku situaciju u opštini Lopare, navodeći da se pod nadzorom nalazi trinaest lica od kojih je njih 7  pozitivno na korona virus.
 
„U opštini Lopare nije bilo zaraženih korona virusom do 1. jula prethodne godine, krajem novembra smo imali povećan broj zaraženih ovim opakim virusom, a već početkom ove godine situacija na području naše opštine je stabilna na zadovoljstvo svih nas“, rekao je Nešković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: NIKOLA VLAČIĆ NOVO LICE U KMF “RADNIK“

KMF Radnik iz Bijeljine angažovao je još jedno novo ime pred početak Premijer lige BiH u futsalu. Novo lice...

PIKSEL održao predavanje u prostorijama GO Ujedinjene Srpske u Bijeljini (foto)

Večeras je u prostorijama Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Bijeljina održan sastanak na kome je prisustvovao šef Centra za...

BIJELJINA: Sastanak Gradonačelnika sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika i Agrarnog fonda

Gradonačelnik Ljubiša Petrović održao je danas u Gradskoj upravi sastanak sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika sa područja Semberije i...

Održana promocija programa pomoći Mađarske vlade poljoprivrednim proizvođačima na području Semberije (foto)

U hotelu „Drina“ danas je održana promocija programa pomoći Mađarske vlade poljoprivrednim proizvođačima na području Semberije. Promocija je...