Loparski medicinari na Kotlićijadi u Priboju

Datum:

Share post:

U Loparama se od 24 – 31 jula organizuje susret sa ljudima koji su otišli iz rodnih Lopara, ali koje nisu nikada zaboravili, tradicionalni Dani dijaspore pod nazivom “KOD KUĆE JE NAJLJEPŠE“, 11. po redu, izjavio je dr Želimir Nešković.

Tim povodom i zdravstveni radnici Doma zdravlja Lopare uzeli su učešće u narodnom zboru Kotlićijada „Priboj 2022“ koji se organizuje u okviru 11. Dana Dijaspore.

Uz kotlić, roštilj, muziku i prijatnu atmosferu loparski medicinari su promoteri zdravlja i na današnjoj manifestaciji koja polako postaje tradicija ljudi ovdašnjeg kraja, a direktor ove zdravstvene ustanove Želimir Nešković zahvalio je svim medicinarima za sve što su činili i čine za građane Lopara.

“Danas smo učesnici ove građanske manifestacije, a posebno je zadovoljstvo što medicinari imaju pozitivne rezultate u svim segmenitima u našoj opštini“, rekao je za Dešavanja u Bijeljini dr Želimir Nešković direktor loparskog Doma zdravlja.

TESTNA REKLAMA

Zajedno sa loparskim medicinarima su i predsjednik Skupštine Opštine Trstenik Gerasim Atanaskivić i protorejer – stafrofor Zoran Ilić, sveštenik pribojske Parohije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

PROMOTIVNI FILM O OPŠTINI – “Lopare majevička oaza“ (video)

Ove godine o opštini Lopare je snimljen promotivni film pod nazivom „Lopare majevička oaza“. Načelnik opštine Lopare Rado Savić...

U OBUDOVCU KOD ŠAMCA ODRŽANA TRADICIONALNA DESETA „KOTLIĆIJADA“

U Obudovcu na „Jekića jezerima“ održana je tradicionalna deseta „Kotlićijada“, gdje su u spremanju vrsnih i ukusnih kotlića...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: NEMOJTE NAM OTIMATI POBJEDU

Ekipa Zvijezde 09 odigrala je neriješeno 1:1 sa ekipom Kozare, a nakon meča vidno ljut i izrevoltiran sudijskom...

Da pređemo na TI – ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: “Istina je negdje između“ (video)

Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina, Aleksandar Đurđević, bio je gost emisije “Da pređemo na TI”. Đurđević je za portal...