LOPARE: Pušten je u rad automatski sistem za navodnjavanje na igralištu FK ’’Majevica“ (foto)

Datum:

Share post:

Na igralištu Fudbalskog kluba „Majevica“ iz Lopara pušten je u rad automatski sistem za navodnjavanje. Sistem ima 38 /pop up/ prskalica, podijeljenih u 6 sekcija, koje pod pritiskom izlaze iz zemlje.

Kompletnim  sistemom se upravlja pomoću programatora i ovakav način upravljanja omogućava minimalan napor za efikasno navodnjavanje terena saopšteno je iz uprave kluba.

U saopštenju je navedeno da je glavni finansijer i inicijator ovog projekta je Đorđe Milovanović, koje je donacijom u ogromnoj mjeri pomogao klubu i generacijama koje dolaze.

„Dobar teren, uz lopte, najvažniji je za kvalitetan rad u fudbalskom klubu. Bez dobrog terena sigurno da nema ni dobrog fudbala, a našem terenu je sistem za navodnjavanje bio prijeko potreban za njegov oporavak“, napisano je u saopštenju.

„Uz Milovanovićevu veliku pomoć prilikom realizacije ovog projekta klub je imao i od naše opštine, bez koje je rad kluba nezamisliv. Veliku ulogu u svemu ovome je imao i bivši predsjednik Dejan Tešić koji je ispratio radove od početka do kraja i pobrinuo se da sve protekne u najboljem redu“, navedeno je u saopštenju.

„Posebnu zahvalnost na profesionalnom pristupu pri realizaciji projekta dugujemo firmi /KBA Servis/ iz Brčkog. KBA Servis, kao ovlašćeni biznis i servis partner za BiH njemačke firme /KSB/, bio je zadužen za dimenzionisanje sistema, isporuku opreme, montažu, nadzor nad montažom i puštanje u rad“, saopšteno je iz Fudbalskog kluba „Majevica“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Usvojen nacrt rezolucije o Srebrenici iako je više glasova protiv i uzdržanih

Generalna skupština Ujedinjenih nacija usvojila je rezoluciju o Srebrenici, iako je više bilo protiv i uzdržanih. Nacrt rezolucije je...

U Bijeljini sutra II Simpozijum o aritmijama

II Simpozijum o aritmijama koga organizuje Udruženje kardiologa Republike Srpske, odžaće se 24.05.do 26.05.2024. godine u Hotelu „Drina“...

ZEKIĆ: U Banji Dvorovi 27. maja III Međunarodna likovna kolonija

U restoranu hotela “Sveti Stefan” u Banji Dvorovi u ponedjeljak, 27. maja 2024. godine u 18.00 časova svečano...

Danas u 17.00 moleban u crkvi Sv. Đorđa – u 17.30 na Trgu u Bijeljini prisluživanje svijeća i odavanje počasti palim srpskim junacima –...

Moleban u 17.00 časova u crkvi Sv. Đorđa u Bijeljini a u 17.30 časova prisluživanje svijeća i odavanje...