LOPARE: Donatorsko veče za izgradnju puta do manastira Rožanj (foto,video)

Datum:

Share post:

U Loparama je održano donatorsko veče za asfaltiranje puta do manastira Svetog Proroka Jeremije u Rožnju.

„Manastiru moj“, pjesma o Manastiru Sv.Proroka Jeremije u Rožnju – spot premijerno prikazan na donatorskoj večeri u Loparama.

-Veliko Hvala Episkopu Fotiju na blagoslovu, a ujedno i na pisanju pjesme o našem manastiru, kao i svima koji su pomogli realizaciju ove fine ideje, rekao je načelnik Opštine Lopare Rado Savić.

Juče (17. mart 2024.) u svečanom salonu Helvecija u Loparama održano je donatorsko veče za asfaltiranje puta do manastira Svetog Proroka Jeremije u Rožnju.

-Iako je ovo treće donatorsko veče za manastir zadovoljni smo odzivom ljudi i koristim ovu priliku da se zahvalim svim pravnim i fizičkim licima koji su nam pomogli i ovaj put, kaže Savić

Načelnik Opštine Lopare Rado Savić se prvo zahvalio episkopu Fotiju koji je za ovaj projekat donirao 5.000 KM, ističićući da je prije svega blagoslovio namjere za ovo korisno djelo.

-Nadamo se da će u narednih par godina put biti u potpunosti urađen i svakako da ćemo onda manastir moći da uvrstimo u našu turističku ponudu bogate nam Majevice, ali i da svi oni koji traže duhovnu mir mogu da ga nađu u ovoj oazi, zaključio je Savić.

Opština Lopare već ima ugovor sa izvođačima radova u iznosu od 33.000 KM, a prikupljeno je i 25.000 KM, te će ta finansijska sredstva itekako pomoći u izgradnji dionice puta do manastira Rožanj.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Košarkaši Crvene zvezde osvojili titulu u regionalnoj ABA ligi

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su titulu u regionalnoj ABA ligi. Crveno bijeli su u trećoj utakmici finalne serije pobijedili...

Otvoren prvi sajam ljepote i zdravlja u Bijeljini (foto)

Prvi sajam ljepote i zdravlja pod nazivom „Beyond beauty“ otvoren je  u hotelu „Drina“ u Bijeljini. Sajam će...

ZEKIĆI: SRPSKE ŽRTVE NIKO NE ČUJE – Rezolucija o Srebrenici neće donijeti mir

Rezolucija o Srebrenici neće donijeti mir. Srpske žrtve niko ne priznaje, u takvim okolnostima suživot je gotovo nemoguć....

Gradu Bijeljina donirani kontejneri za mješoviti komunalni otpad, papir, lug, plastiku i staklo (foto)

Gradu Bijeljina su donirani kontejneri za mješoviti komunalni otpad, papir, lug, plastiku i staklo Gradu Bijeljina je isporučena vrijedna...