LJUBIŠA PETROVIĆ: Užasan simak iz Popova – neodgovornost i neodržavanje Doma kulture (foto,video)

Datum:

Share post:

-Nemojte da ovakve slike se šire iz naših sela, molim vas, minimum koji možemo uraditi je da pokupimo smeće iza sebe, da generacijama koje nas naslijede ostavimo bolju i ljepšu Semberiju, poslao je poruku Popovljanima ali i svim građanima Semberije gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

-Veliko spremanje Semberije je u toku, ulazimo u sve i jedan Dom kulture i procjenjujemo stanje na terenu kako bi isplanirali obnovu u skladu sa budžetskim sredstvima i mogućnostima. Nažalost u ne tako malom broju domova kulture pored zapuštenosti i devastiranosti zatekli smo stanje koje nije za primjer i na sramotu svih nas, piše gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

-Ako ne možemo da se organizujemo pa sami u selu bez da očekujemo od ikog podršku okrečimo Dom kulture, obrišemo prozore, pometemo pod, posadimo neko cvijeće ispred doma i pokosimo travu, ako nismo za to sposobni i voljni, onda bar možemo da iza sebe pokupimo smeće, da Dom kulture ne pretvaramo u deponiju, mjesto za blud i razvrat i javni toalet, nastavlja Petrović.

Petrović kaže “da bi nam bilo bolje moramo sami postati bolji’’, te da nakon Balatuna objavljuje užasan snimak iz Popova, i da će objaviti svaki dom gdje zateknemo takvo stanje.

MZ “POPOVI“: Bez i malo stida gradonačelnik se oglasio u vezi Doma kulture u Popovima! (foto)

-Za vrijeme mog mandata nekoliko desetina domova kulture je obnovljeno i opremljeno namještajem i klima uređajima, u toku su radovi u Brocu, Velikoj Obarskoj, Golom Brdu, Magnojeviću, Čardačinama…

Obnovljeni domovi kulture dobiće video nadzor i tačno će se znati ko sve ima ključeve od prostorija domova kulture i kancelarija mjesnih zajednica, podsjeća Petrović.

-Nemojte da ovakve slike se šire iz naših sela, molim vas, minimum koji možemo uraditi je da pokupimo smeće iza sebe, da generacijama koje nas naslijede ostavimo bolju i ljepšu Semberiju, poslao je poruku Popovljanima ali i svim građanima Semberije gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

EPISKOP FOTIJE: U Vaskrsu sabrana sva ljudska nada (foto)

NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije čestitao je predstojeći Vaskrs, ističući da je u njemu sabrana sva ljudska nada. "Ispovijedajući...

Zvezda pregazila Megu u prvom meču i napravila veliki korak ka finalu ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mege u prvom meču polufinala ABA lige i tako napravili veliki korak...

VUČEVIĆ: Od Brisela se očekuje da ne postavlja uslove koji nikome nisu postavljani

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da je članstvo u ЕU nacionalni i strateški cilj Srbije, koja očekuje...

BIJELJINA: Borjan Maksimović obišao gradilište u Vidovdanskoj ulici (foto)

Borjan Maksimović  načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje po ovlaštenju gradonačelnika Bijeljine je posjetio gradilište u Vidovdanskoj ulici, gdje je...