LJUBIŠA PETROVIĆ PORUČIO SNSD: Mnogo ste uložili i niste pobijedili?

Datum:

Share post:

„Sve u svemu, mnogo ste uložili, ali opet niste pobjedili, a zašto?“, upitao je.

„Vidim da je popularno objavljivati rezultate iako je prebrojavanje glasova i dalje u jeku, no dobro, ono sa čim raspolažemo od podataka kaže sljedeće“, naveo je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

„Jelena Trivić je pobijedila Milorada Dodika u Bijeljini, ostvarivši bolji rezultat u odnosu na moj iz 2020. godine što je meni lično vrlo bitno, i svaki, ali svaki glas je dat slobodnom voljom građana, bez ucjena i bez kupovine“, naveo je on i dodao:

„Moja malenkost, Ljubiša Petrović je na narodnim krilima osvojio najveći broj glasova u odnosu na sve pojedinačne kandidate ispred svake od stranaka. Srpska demokratska stranka je osvojila/ostvarila 2,5x bolji rezultat na ovim izborima u odnosu na lokalne izbore 2020. godine
Šta ili ko je razlog ovakvom popravljanju rejtinga stranke ostavljam da sami procijenite.“

TESTNA REKLAMA

„Moja malenkost, Ljubiša Petrović, čovjek kojeg su nazivali onako likujući gubitnikom u svom selu je koaliciju okupljenu oko SNSD-a pomeo zajedno sa svojim Crnjelovcima. Ljubiša Petrović koji je osvojio najveći broj glasova u Bijeljini, nije imao ni bilbord, ni plakat, ni upaljač, ni blokče ni hemijsku olovku sa svojim likom ili imenom“, istakao je Petrović.

Kako kaže koalicija okupljena oko SNSD-a je platila jednu od najskupljih kampanja, uživo prenos tribina na više portala (Petrović na svom profilu nije ni najavljivao tribine), iskakanje slika kandidata kako se koja vijest na portalima otvori, gostovanja po emisijama, reklame, obećanja, novac, pritisci, ucjene, asfalt, slabovidi, agresija, više stranaka udruženo, ali džabe!

Naglasio je da je narod izabrao i narodna volja je pobijedila! 

„Sve u svemu mnogo ste uložili, ali opet niste pobjedili, a zašto?“, upitao je.

„Na ovo pitanje političkim protivnicima dajem prednost da odgovore, bavite se analizom, trebaće vam, prištedite novac, jer sljedeća kampanja će biti još skuplja, pod uslovom da je ova završena?“, zaključio je Petrović.

Dešvanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

MILIČEVIĆ: Novo lice SDS – Nešković na prvom mjestu za Dom naroda BiH

MILIČEVIĆ: Imamo svoju listu za Dom naroda BiH i na prvom mjestu je Želimir Nešković Danas je u Banjoj...

BILJANA GRBOVIĆ, savjetnik u roditeljstvu: „Moguće je odgojiti dete koje može da bude duboko duševno biće, biće ljubavi“ (video)

U bijeljinskoj Biblioteci "Filip Višnjić", ove semice organizovano je besplatno predavanje "Kako da vaspitate dijete bez kritikovanja" održala...

Saudijci dobijaju fantastične automobile zbog istorijske pobjede (foto)

Svi reprezentativci Saudijske Arabije dobiće spektakularni primjerak automobila Rols-Royce Phantom nakon sjajnog prvog meča na Svjetskom prvenstvu u...

GRADONAČELNIK BIJELJINE: Produžen rok za isplatu subvencija za đačke karte

PETROVIĆ: Produžen rok za isplatu subvencija za đačke karte Ljubiša Petrović, Gradonačelnik Biheljine je rekao da je do sada...