Ljubiša Petrović gradonačelnik Bijeljine se javnosti obratio putem svog zvaničnog FB naloga te napisao da je danas u Banja Luci uručio „simboličan poklon“ u vidu mape sa zastavicama ministarki prosvjete i kulture Republike Srpske, uz pitanje da li će mu ministarka uzvratiti „poklonom“, ne za mene (Ljubiša Petrović), ne za Gradsku upravu, već za djecu Bijeljine, te status prenosimo u cjelosti:

OD BIJELJINE UČITE!!!

Poklon Grada Bijeljina je lijep, veliki i vrijedan, čekamo da vidimo da li će ministarka uzvratiti „poklonom“, ne za mene, ne za Gradsku upravu, već za djecu Bijeljine!

Poklon za ministarku je priložen, uprkos problemima koje smo imali!

LJUBIŠA PETROVIĆ NA PUTU KA BL: Nosi ’’simboličan poklon’’ za ministarku prosvjete i kulture u Vladi Srpske

Grad Bijeljina izdvojio je iz budžeta za 2023. godinu ukupno 1.373.670,85KM za rekonstrukciju, obnovu i opremanje škola i vrtića, jasno su markirane sve škole gdje su sprovedeni radovi i gdje će tek biti sprovedeni radovi jer su javne nabavke u toku!

Posljednja raspisana javna nabavka je za izgradnju škole i vrtića u mom Donjem Crnjelovu. Javna nabavka koju su nam blokirali i koju ponovo pokrećemo jer su sredstva obezbijeđena i koju ćemo sprovesti pa makar se preturio na glavu, je rekonstrukcija krova na Osnovnoj školi „Jovan Dučić“ koji nije mijenjan otkako je izgrađena škola – posljednjih 70 godina. Radovi čiji se početak očekuje ovih dana jesu radovi na obnovi Osnovne škole „Dositej Obradović“ u Suvom Polju, vrijednost radova 97.000, 00KM.

Gradonačeniku Bijeljine policija prva prepreka do vladinog protokola (foto)

Pojedini portali su pokušali da kao po običaju umanje naš rad i objavili vijest da nosimo mapu sa obilježenim školama koje čekaju rekonstrukciju, što je gnusna laž!

Sve zabodene zastavice su djelo aktuelne gradske vlasti, Odjeljenja za društvene djelatnosti na čelu sa Ljubišom Stanišićem i Kabineta gradonačelnika! Od ministarke očekujemo da bar jednu zastavicu i ona zabode, jer je osnovnoškolsko obrazovanje u resoru Ministarstva prosvjete i kulture a ne Grada!

Poklon Grada Bijeljina je lijep, veliki i vrijedan, čekamo da vidimo da li će ministarka uzvratiti „poklonom“, ne za mene, ne za Gradsku upravu, već za djecu Bijeljine!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име