LD auto Bijeljina: Novi Toyota Yaris iskra urbane energije

Datum:

Share post:

Iz bijeljinskog salona LD auto sa velikim zadovoljstvom obavještavaju sugrađane da u ponudi imaju novu, četvrtu generaciju automobila Toyota Yaris. Smatraju da su prethodne tri generacije Yarisa izgradile kultni status ovog malog automobila, a da je najnovija generacija samo nadogradila sve njegove dobre osobine.

„U ponudi imamo četvrtu generaciju jednog ako ne i najpopularnijeg malog automobila u Evropi i širom svijeta. Novi Yaris je zadržao i nadogradio prepoznatljive osobine svojih prethodnika kao što su sigurnost, pouzdanost, dugovječnost i, što je najvažnije, bezbjednost. Kod ovog automobila, napravljen je iskorak u smislu izgleda – novi Yaris je više nego dopadljiv, primamljiv i osnovna crta karaktera mu je energija“, rekao je za portal Dešavanja u Bijeljini menadžer prodaje LD auta Dražen Bojić.

TESTNA REKLAMA

Bojić navodi da u Toyoti vlada mišljenje da nikad nije bila veća razlika od posljednje do najnovije generacije. Novi Yaris posjeduje mnogo opreme – od najosnovnijeg do najvećeg nivoa.

„Sigurni smo da svaki od nivoa nudi više opreme u odnosu taj nivo opreme kod konkurencije. U ovom trenutku, automobil nudimo sa tri agregata – 1,0 benzinski, 1,5 benzinski i 1,5 hibridni. Ovo je prvi automobil koji je dobio svih pet zvjezdica na evropskom testiranju bezbjednosti automobila. Testiranje je prvi put izvedeno po novim protokolima, što znači da je Toyota Yaris prvi automobil koji je dobio pet zvjezdica prema novim protokolima koji su pooštreni u odnosu na ista testiranja prošle i ranijih godina. U salonu imamo nove Yarise koji su registrovani, a koje će kupci moći, ukoliko žele, da istestiraju i da se uvjere u sve navedeno. Početna cijena, odnosno najjeftinija varijanta je 23.470 KM, a u zavisnosti od agregata, mjenjača, paketa opreme i sl, cijena automobila može narasti i na 38.400 KM. Otvoren je poziv svima da dođu, upoznaju se s novim Yarisom i probaju ga ukoliko žele“, pozvao je Bojić zainteresovane kupce.

On kaže da je glavna razlika između najnovije i prethodnih generacija Yarisa fizički drastična promjena i da je Toyota u posljednjim godinama (od modela CHR, zaključno sa četvrtom generacijom Yarisa) doživjela radikalne promjene u ponudi i okrenula se ideji da više ne smije da pravi, kako kažu, „dosadne“ automobile. Bojić ističe da je ideja novog Yarisa da bude iskra urbane energije i da zadovolji sve zahtjeve i želje modernog vozača u urbanoj gradskoj sredini, ali i da istovremeno odgovori na zahtjeve međugradske i otvorene vožnje.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

STANIŠIĆ, PDP: Srcem i dušom, a i sa iskrenom radošću, nastavljam da se borim za bolje sutra

Fejsbuk status Miloša Stanišića, kandidata za Parlamentarnu skupštinu BiH ispred PDP za Izbornu jedinicu 3, prenosimo u cjelosti: "Dragi...

DANAS JE SVETI PANTELEJMON

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas praznik posvećen Svetom velikomučeniku Pantelejmonu. Sveti Pantelejmon rodom je iz Nikomidije (današnji grad Izmitu...

Samsung značajno smanjuje proizvodnju telefona?

Finansijski stručnjaci širom sveta predviđaju globalnu recesiju, a tržište pametnih telefona počelo je već da se priprema za...

AGRO SAVJET: Krompir dosegao rekordne cijene

Visoke temperature i suša su umanjile prinos krompira, a cijena je blizu maksimalnog iznosa, dok su uljana repica...