LAZAREVIĆ: Potpisan Okvirni sporazum za ruralni razvoj Semberije – asfaltiranje kategorisanih i nekategorisanih puteva

Datum:

Share post:

Facebook status direktora Agrarnog fonda Bijeljina Zlatana Lazarevića prenosimo u cjelosti:

„Danas potpisan Okvirni sporazum za ruralni razvoj Semberije – asfaltiranje kategorisanih i nekategorisanih puteva!

Okvirni sporazum za asfaltiranje , „Agrarni fond Grada Bijeljine“ je potpisao sa „Bijeljina put“ d.o.o., “ Zvornik putevi“ d.o.o. i „Galax-niskogradnja“ d.d. , a Javni poziv za podnošenje Zahtjeva od strane Savjeta seoskih Mjesnih zajednica biće objavljen na oglasnoj tabli Agrarnog fonda !

Sve u skladu sa dogovorima koje smo Predsjednik Skupštine Grada Bijeljine i moja malenkost obavili sa svim članovima Savjeta seoskih MZ-ica !

TESTNA REKLAMA

Što se tiče tika- taka gradonačelnika , njegovih prljavih insinuacija i morbidnih prijetnji , mogu samo konstatovati da nije tužno bilo bi smiješno !

Prijetiti sa pozicije gradonačelnika nekom ko se bori da pomogne razvoj sela u sred predizborne kampanje , a taj neko je na listi suprotne strane , poprilično je diletantski !
Takođe , uvijek je bilo bitnije ko je rekao nego šta je rekao !

Ako neko političkom korupcijom stekne Audi Q5 i tuži za klevetu pa izgubi , godinama obrađuje 200 dunuma državne zemlje na „divlje“ i ne plaća Bogu tamjana , kršeći Zakon o lokalnoj upravi i samoupravi nelegalno potroši 3.300.000 KM na zaposlenja iz ličnog hira , kršeći Zakon o reagovanju i spašavanju u vanrednim situacijama ugrožava poljoprivredne proizvođače direktno na posljedice od suše , obmane sa svojim satelitima poljoprivredne proizvođače oko cijene pa sad muku muče sa lagerovanom pšenicom … nema pravo da meni prijeti !

Naravno da me te prijetnje neće omesti da uradim ono što sam zamislio i što sam već u više navrata radio sa Semberiju !

Dok Semberija bude dobijala novih 15-20.000 m asfalta , gradonačelnik će valjda objasniti kako boduje , pa bira koga će zaposliti i šta će asfaltirati !

Transparentnost se najbolje pokazuje na djelu , a ne na rijaliti priči !

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SANKCIJE SRPSKOJ: Šmit najavio reakciju na Dodikov potez

Stižu sankcije Srpskoj: Šmit najavio reakciju na Dodikov potez Kristijan Šmit, kojeg Republike Srpska ne priznaje za visokog predstavnika...

BIJELJINSKOJ BOLNICI „SVETI VRAČEVI“ PRIZNANJE OPŠTINE PELAGIĆEVO (foto)

Na svečanoj akademiji povodom 30 godina od osnivanja opštine Pelagićevo, JZU Bolnica “Sveti Vračevi” Bijeljina dobitnik je priznanja...

Milan Petrović (SDS) novi potpredsjednik NS RS

Na osnovu Poslovnika o radu Narodne skupštine Republike Srpske  jedno od podpredsjedničkih mjesta NS RS pripada najvećoj opozicionoj...

BROD, JEREMIĆ SPS: Hvala prijateljima iz Japana

Direktor Doma zdravlja Brod Igor Jeremić zahvalio je Vladi Japana na donaciji za nabavku rentgen uređaja za potrebe...