KUCALOVIĆ, DNS: Jedino je DNS vjerovao Dubravcu, a on je povjerenje iznevjerio i ukrao mandat

Datum:

Share post:

„Zbog najavljenog okupljanja ispred kuće Željka Dubravca, gdje ćemo doći i tražiti da vrati mandat mi koji smo mu ga i dali, oglasili su se njegovi šefovi, kojima je odnio taj naš mandat, sa zahtjevom da MUP Republike Srpske zabrani to okupljanje“ kaže Dobrica Kucalović, član Glavnog odbora DNS.

Kažu oni kod kojih je prebjegao Željko Dubravac sa mandatom ukradenim od DNS da je Željko neko ko je odlučio da ne iznevjeri one koji su mu poklonili povjerenje, odlučan da svoj politički put nastavi u Narodnom frontu!

„Željko da je neko ne bi izdao stranku koja ga je godinama hljebom hranila“ kaže Kucalović.

Oni kažu da je odlučio da ne iznevjeri one koji su mu poklonili svoje povjerenje?!

„A ko je to njemu dao povjerenje? Da nije narod srpski? Nije! Jer da jeste bio bi načelnik opštine 2020. godine. Nije! Jer da jeste izborio bi direktni poslanički mandat 2022. godine. Jedini koji su mu vjerovali smo mi iz Demokratskog narodnog saveza, čije je povjerenje iznevjerio i ukrao mandat koji je dobio zahvaljujući našem povjerenju i poziciji na kompenzacionoj listi“ poručio je Kucalović.

Okupiće, kažu, ta stranka šest poslanika, ovakvih kao Željko. Stranka koja nije učestvovala na izborima imaće šest poslanika koji će prebjeći od drugih kod njih i dobiti povjerenje i mandat da vode Republiku Srpsku.

„Mogu prihvatiti da prevare DNS jer smo dali povjerenje i mandat pogrešnim ljudima, ali nikada neću dozvoliti da prevare Srpsku tako što ćemo istim tim ljudima dati mandat da je vode“ kaže Kucalović i dodaje:

„Danas neki tamo misle da mogu nama ovdje određivati ko će imati koliko i ko može s kim, love poslanike i grade stranke svojim marionetama.“

„Uzaludan je to posao jer jedini koje mogu odrediti ko će imati koliko poslanika, ko će vladati i voditi Srpsku su građani Republike Srpske u izbornom procesu“ zaključio je Kucalović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

HAG: Šešelju i saradnicima sude srpski sudovi

Hag doneo novu odluku o Šešelju MEHANIZAM u Hagu odlučio je da dozvoli da predsedniku SRS Vojislavu Šešelju i...

Razvojna agencija Bijeljina organizovala prvu konferenciju omladinskog preduzetništva „Preduzetni-ka razvoju Grada“ (foto, video)

Razvojna agencija Bijeljina organizovala je danas prvu konferenciju omladinskog preduzetništva "Preduzetni-ka razvoju Grada" "Da Razvojna agencija Grada daje na...

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS U NEDJELJU U BIJELJINI (foto)

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS BY BEAUTY BAR & HEDONIZAM  Za Vas smo spremili jednu divnu manifestaciju koju održavamo u...

Podržimo odbojkaše Radnika u borbi za titulu u Premijer ligi BiH (foto)

U petak od 19.00 časova u dvorani Gimnazije Filip Višnjić u Bijeljini na programu je drugi meč finala...